23 kasım İstanbul at yarışı tahminleri

23 kasım istanbul yarışları
birinci ayak;

Günün en karışık koşularından biri olan altılı ganyanın ilk ayağı sürprize açık bir koşu olarak gözüküyor.

Benim sıralamam eküri avantajı ile 4 numaralı Kalaycı,8 numaralı Babaali,6 numaralı Kıroğlum,9 numaralı Nazarat ve son koşusunu büyük bir sürpriz yaparak kazanan 7 numaralı Akkurt.

ikinci ayak;

3 yaşlı dişi ingiliz atlarının katılacağı şartlı koşu da önceliğim ilk üç çim yarışından sonra koştuğu kum pistte az farkla birinciliği kaçıran Akın sözen ile yarışa katılacak 10 numaralı I AM THAT CHICK isimli safkanda.

Bu safkanın en ciddi rakipleri bir türlü beklenen başarıyı ve istikrarı gösteremeyen ancak kum pistteki başarılı koşuları ile hatırladığım 12 numaralı Nilsu ve 3 numaralı Anna Alexandra isimli safkanlar olacaktır.

Diğer yandan çim piste yatkın olsa da uygun rakiplerinin yanında iyi koşacağını düşündüğüm 1 numaralı World Stage ve 2 numaralı Semestra daha sonraki ihtimaller olarak gözüküyorlar.

üçüncü ayak;

3 yaşlı arap atlarının katılacağı maiden mücadelede kum-çim ayırt etmeksizin iyi koşular koşan 3 numaralı Çakıcı Efe ve arka arkaya başarılı ikincilikler alan 7 numaralı Saldıran eşit şans verdiğim isimler.

Yarış hayatlarının ilk startını alacak olan 4 numaralı Çelikkol ve 8 numaralı Teksas idmanlarında çok iyi işler yaptılar bir anda fotoyu önde geçebilirler dikkat.

Koşunun sürprizini 11 numaralı Win Kız Win isimli safkandan bekliyorum.

dördüncü ayak;

1400 metre kum pistte harika performanslar göstererek uzak farklarla birincilikler elde eden 5 numaralı Kobra Sel uzayan mesafede de bu performansını sergilerse yine kazanabilir.

Ancak safkanın uzun mesafede nasıl koşacağı çift bilinmeyenli bir denklem gibi.Mesafe 1400 civarı olsaydı banko olurdu diye düşünüyorum.

Bu nedenle de sürekli olarak tabelada kendine yer bulan 6 numaralı Mirhaber,birçok defa kısa mesafede geçildiği Kobra Sel'den rövanşı alabilir.

Bu iki safkan eksik koşarsa 2 numaralı TumbulSaburum,3 numaralı Bababora ve grubun uzun mesafeye en yatkın ismi olarak gözüken 7 numaralı Ocakbey devreye girerler.

beşinci ayak;

Programın para ikramiyesi yüksek koşularından biri olan At Meydanı koşusunda çok kaliteli bir safkan olduğunu düşündüğüm 4 numaralı Manoush sonlardaki etkili sprinti ile zayıf grupta birinciliğe ulaşacaktır kanaatindeyim.

Günün ilk bankosu olarak Nurettin Şen ile start alacak olan Manoush'u öneriyorum.

altıncı ayak;

Günün en önemli koşularından biri olan flying star koşusunda Cumhurbaşkanlığı koşusunu Fly by Me ve Il Nero gibi isimlerin arkasında üçüncü bitiren harika bir safkan olduğunu düşündüğüm 3 numaralı Mister Baron devam eden formu ile favorim.

Bu safkan birbirinden zorlu rakiplerle mücadele ettiği koşularda sonlardaki etkili sprinti ile tabelanın çeşitli yerlerinden her zaman yerini alıyor.

Nispeten daha uygun rakiplerinin yanında kantarmasını çok iyi bilen jokeyi Mehmet Kaya ile günün ikinci bankosu olarak önereceğim isim Mister Baron...

23 kasım istanbul kuponum;

1.ayak; 4,8,6,7,9
2.ayak; 10,12,3,1,2
3.ayak; 3,7,4,8,11
4.ayak; 5,6,2,3,7
5.ayak; 4
6.ayak; 3

dikkat edilecek öneriler;

günün bankoları ; Manoush/Mister Baron

günün sürprizi ; Ocakbey

günün bombası ; Teksas

günün ikilisi ; Mister Baron / Artic Man

günün çiftesi ; Manoush / Mister Baron
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk