20 kasım 2013 İstanbul at yarışı tahminleri

20 kasım istanbul yarışları
birinci ayak;

Son iki koşusunu çim pistte kazanan formda safkan 3 numaralı Rodoplu sentetik pisti yadırgamazsa yine etkili olacaktır.

Her ne kadar son iki koşusunda büyük hayal kırıklığı yaşatsa da 2 numaralı Robinho ve son koşusunu kazanan 6 numaralı Dark Rain etkili yarış beklediğim isimler.

Sonlardaki etkili sprinti ile 4 numaralı TURKISH TREASURE koşunun sürprizini yapabilir Dikkat.

ikinci ayak;

Yarış hayatlarının ilk startını alacak 2 yaşlı ingiliz taylarının şartlı mücadelesinde 4 numaralı El minador idmanlarında rakiplerine göre daha iyi işler yaparak dikkat çekti bu nedenle de ciddi şans verdiğim bir safkan

Ancak tay yarışı olması nedeniyle Halis Karataş'ın tercih ettiği 9 numaralı Nouakchott ve eküri avantajı ile 3 numaralı Easter ihmale gelmezler.

Yarışın sürprizini 1 numaralı Akalan Yücel Bilik ile yapabilir.

üçüncü ayak;

Form durumları ve yarış performansları vasatın altında olan 3 ve yukarı ingiliz atlarının katılacağı bu koşu büyük ihtimal sürpriz bir sonuçla bitecek.

Benim sıralamam 1 nuamralı Lady Caroline,2 numaralı Chachkova,7 numaralı Gölge,6 numaralı Princes Ada ve 4 numaralı Ayella şeklinde

dördüncü ayak;

Son koşusunu 1200 metre çim pistte Babür gibi kaliteli bir ismin önünde uzak farkla kazanan 4 numaralı Abuş bu koşu ile birincilik serisine devam edecektir.

Günün bankosu olarak öneriyorum.

beşinci ayak;

Yarış hayatlarının ilk koşusuna çıkacak ingiliz taylarının mücadelesinde 1 numaralı Dead Heat,2 numaralı Jehangir,3 numaralı My Grand Boy ve 11 numaralı Raleyka ayrım yapılmadan kuponlara eklenmeli.

altıncı ayak;

Bir türlü gereken patlamayı yapamayan 9 numaralı MASAI MARA bu koşu ile şansızlığını kıracak ve büyük bir sürprizle bu koşuyu kazanacaktır.

Günün ikinci bankosu olarak öneriyorum.

yine de tabi ki bu safkana fazla şans verilmemesi nedeniyle tek atamayacak okuyuculara 6 numaralı Gold Account,7 numaralı Miyazaki ve 5 numaralı Elvis isimli safkanları değerlendirmelerini tavsiye ediyorum...

20 kasım İstanbul altılı kuponum;

1.ayak; 3,2,6,4
2.ayak; 4,9,3,1
3.ayak; 1,2,7,6,4
4.ayak; 4
5.ayak; 1,2,3,11
6.ayak; 9

dikkat edilecek safkanlar

Günün bankosu ; Abuş

Günün sürprizi ; Akalan

Günün bombası ; Masai Mara

Günün ikilisi ; 7.koşu Abuş/Tek Zulut

Günün çiftesi ; 1.koşu 2 numaralı Katniss / 2.koşu 1 numaralı Burukızı

alternatif tahmin;

1.AYAK: Yeni ilgililerinde katıldığı son 1600 metrelik çim koşusunda sabırlı bir bekleme gerçekleştiren, son 300'den sonra liderliği aldığı anda içinden tekrar ataklarını tazeleyen İrlanda Kartalı ve dışından kuvvetli gelen Baba Kartal ikilisinin tüm ataklarına direnerek 1.36.99'luk derecesiyle kazanma başarısı gösteren Dark Rain, muhafaza ettiği güzel formu ve daha önce kendisine 4 kez binerek bunlardan 2'sinde zaferle ayrılan pilotu Akın Sözen idaresinde başarılarına bir yenisini eklemeye çalışacaktır.

63 ve 60 kilo ile mücadele verdiği son iki koşusunda fotoya yakın yaptığı müthiş ataklarıyla kendisine tabela içerisinde şans bularak formunda önemli derecede gelişmeler olduğunun izlenimlerini veren Turkish Treasure, bu kez biraz daha uygunlaşan kilosu ve süratli gitmesini beklediğim günün ilk ayağında sprint mesafesini iyi ayarlaması halinde rakip tanımayacağını düşünüyorum.

Üst üste kazandığı son çim koşularındaki formunu muntazam idmanlarıyla devam ettiren Rodoplu, hiçte yabancısı olmadığı pistte inatçı karakteriyle hat trick yapmaya çalışacaktır. Eski performansından her ne kadar uzak görünse de gördüğü yarışları ardından açıklarını gideren ve form tutma yolunda olduğunu gözlemlediğim Nuchis, bu koşusu dahil yakın takibe alınması gereken safkanların başında geliyor. Bu ayağa fazla at yazmak isteyenler ise; aşama kaydeden Green Baron ve Robinho ikilisini değerlendirebilir.

2 .AYAK: Büyük bir sabır ve titizlikle bu koşusuna eksiksiz bir şekilde hazırlanan Al Neri, aşırı pişkinliği ve güçlü orijiniyle birinciliğin en güçlü adaylarından biri olacaktır.

Bu tayın eksik koşması halinde oldukça karışacağını düşündüğüm koşuda; ekürisi Easter ile birlikte mücadele verecek olan Kaşen, pırıl pırıl bir idman görünümüne sahip bulunan El Mirador, uzun galoplarında göz kamaştıran Akalın ve düzgün eşkaliyle Hattrick favorinin öncelikli rakipleri olurlar. Klas jokeyinin tercihlediği Nouakchott ve çok süratli bir kısrak olan Gamss ise en küçük bir hatayı affetmeyecek durumdalar.

3.AYAK: 131 gün aradan sonra götürüldüğü Bursa'da mücadele verdiği son koşusunda son viraja gelindiğinde içinde bulunan Akyazılı İlke'nin sürekli dışarıya doğru açılmasından dolayı oldukça zaman kaybı yaşamasına rağmen mücadeleden düşmeyen ve 300'de 8.durumda iken en dış kulvardan yaptığı etkili ataklarıyla ön grupla arasındaki farkı her metrede eritsede Rail Bir'de yetiştiremeyerek 1.55.77'lik derecesiyle başarılı bir 2.lik sergileyen Chachkova, sonrasında getirildiği İstanbul'da her geçen gün daha iyi bir duruma ulaştığını son kez Selim Kaya idaresinde iç pistte gerçekleştirdiği 800/47.3 süper dereceli galobuyla gözler önüne serdi. Gelişen kondisyonu ve bu kez kendisini çok daha iyi tanıyacak olan son haftaların başarılı aprantisi Cem Şen idaresinde gruba üstünlük sağlamasını bekliyorum. 

4.AYAK: Makineden tereddütlü çıktığı ilk 1100 metrelik çim yarışını usta atlar gibi koşarak 1.14.38'lik derecesiyle çok kolay kazanan, sonrasında kendisinden daha tecrübeli rakipler arasında iştirak ettiği 1200 metre mesafeli çim yarışını 1.21.06'lık derecesiyle Babür, Özgür Bike ve Mercanlı gibi kabiliyetli tayları geride bırakarak bu sezon çok iş yapacağını ispatlayan Abuş'un son yarışında elde ettiği derecesini 4.3 gibi oldukça ağır çimde gerçekleştirdiğini altını çizerek belirtmekte yarar görmekteyim.

İlk kez çıkacağı sentetik pistte start alacak olmasına rağmen bu pistte yaptığı hazırlıklarında da kusursuz görünen Abuş'u sizlere günün 2’nci teki olarak öneriyorum.

5.AYAK: Son haftalarda ciddiyet kazandırdığı idmanlarında pırıl pırıl görünen ve Greys Anatomy gibi oldukça seri bir safkanın anne kardeşi olan Jehangir, yeterli kondisyonuyla adından bahsettirebilecek tayların başında geliyor. Ahır ekibinin büyük beklentiler içerisinde olduğu My Grand Boy, gayet sıhhatli çalışmaları ve orijin olarak yatkın olduğu pistte birinciliğin bir diğer güçlü ortağı olacaktır.

Bu günkü pilotu idaresinde yaptığı uzun galobunda yeşil ışık yakan Selahattinbey, üstün süratiyle bir beyaz bayrak ayna yarışı gerçekleştirebilir. Grubun bir diğer hazır taylarından olan Molinara ve sürekli iyiye giden Raleyka fazlaca ihmale gelmezler. Bu haftaki hazırlıklarında geçen günlerine oranla çok daha istekli görünen Spyridon ise koşunun tatlı sürprizini gerçekleştirebilir.

6.AYAK: Kum-çim ayırt etmeksizin katıldığı son 4 koşusunda da üstün bir performans sergileyen Maravilla, adeta kendisiyle bütünleştiği pilotu idaresinde yine iddialı olacaktır.

Güzel bir hazırlık dönemi geçiren Elvis, üzerindeki durgunluğu hızla atan Sleipnir ve dinçlik yarışlarını seven Babangida favorinin ilk etaptaki rakipleri olurlar.

Kısa aranın kendisine iyi geldiğini gördüğüm Real Power, sonlardaki ataklarıyla grubu avlamaya çalışacaktır. Her yarışını bir öncekinden farklı koşan Luxstar'ın eli kulağında olduğunu söyleyebilirim. Tırnağının ucundaki Masai Mara ve istim üzerine getirilen Miyazaki hatalardan en iyi şekilde istifade edebilirler.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk