Adana at yarışı tahmini 23 kasım 2013

23 kasım adana yarışları
birinci ayak;

Bu tarz mesafelerde çok iyi koşuları olan ancak bu aralar formsuz bir dönem geçiren 2 numaralı Karsavul Ateşi isimli safkandan iyi bir performans bekliyorum.

4 numaralı Büyükbaş ve 8 numaralı Sedefkar en yakın rakipleri olacaklar.

11 numaralı Usagara ise bu koşunun değil bu günün bombasını patlatabilir aman dikkat.

ikinci ayak;

Gökhan Kocakaya faktörü ile 4 numaralı Şubatınkızı,eküri avantajı ile 11 numaralı Sahaların Yıldızı,arka arkaya iyi koşan 6 numaralı Pike,son koşusunu ölçü almadığım 10 numaralı Kızıl Kır ve idmanlarında çok iyi gözüken 5 numaralı Zaman Kızı ayrım yapılmadan kuponlara işaretlemenizi önereceğim isimler.

üçüncü ayak;

Günün en önemli koşularından biri olan Adana Barosu koşusunda Adana pistinin en başarılı safkanlarından biri olan,son koşusunuda Azaraks gibi bir ismin arkasında ikinci bitiren ve King Drok gibi bir ismi geride bırakan 5 numaralı Glendor günün en güvenilir safkanlarından biri olarak gözüküyor.

Gönül rahatlığı ile tek atılabileceğini düşünüyorum.

dördüncü ayak;

3 gün önce çok iyi bir performans göstererek arka arkaya ikinci birinciliğini elde eden 3 numaralı Coffee Bean sık koşmaktan etkilenmezse yine kazanacaktır.

Ancak yine de bu safkanın yanına 4 numaralı Yellow Apachy ve 5 numaralı Impressing isimi safkanları ilave ederek rahat bir yarış izleme taraftarıyım.

beşinci ayak;

Günün bir diğer önemli koşusu Anavarza Kalesi koşusunda 4 numaralı Kazım Baba ve 3 numaralı Junior Pianist arasındaki mücadele birinciyi belirleyecektir.

Bu iki safkanın bir önceki koşuda yakın aralarla birinci ve ikinci olduğunu hatırlatmakta fayda var

altıncı ayak;

Son iki koşusunda az farkla ikinciliğinin yanısıra bir de birinciliği bulunan bu tarz pist ve mesafelerde çok etkili koşan kaliteli safkan 1 numaralı Gümüşsoy daha önce geride bıraktığı birçok rakibini yine geçebilir bu nedenle de favorim.

10 numaralı Canüzümlü yarış kariyerinin en formda dönemlerini geçiriyor oldukça etkili bir performans göstereceğini düşünüyorum kesinlikle kuponlarda olmalıdır.

Bu iki safkanın eksik koşması halinde son koşusunu ölçü almadığım 6 numaralı Affan ve 2 numaralı Pesen devreye gireceklerdir.

Koşunun sürprizini 7 numaralı Deli Dumrul'dan bekliyorum.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk