18 kasım İngiltere Wolverhampton tahminleri


18 kasım 2013 pazartesi günü İngiltere Wolverhampton hipdromunda koşulacak yarışlar 6 koşudan oluşuyor.

Altılı ganyan saat 16:30 da başlayacak.

18 kasım İngiltere Wolverhampton erken bahis oranları

1.ayak; favori ;3 plase;2-1 sürpriz;6-5

2.ayak; favori ; 6 plase; 4 sürpriz; 2-3

3.ayak; favori ; 8-7 plase 6-9-2 sürpriz; 4-5

4.ayak; favori ; 4-1 plase 6-2 sürpriz; 3

5.ayak; favori ; 2-9 plase 5-8 sürpriz; 7-3

 İngiltere Wolverhampton tahminleri

6.ayak; favori ; 7-3 plase 6-2-8 sürpriz; 9-10-1

1.AYAK: 2 yaşlı taylarının satış koşusunda henüz maiden olmasına rağmen özellikle Wolverhampton pistinde yapmış olduğu yarışlarında bu gruptan çok daha güçlü rakipler yanında oldukça tatminkar yarışlar koşan HESKA (1) en şanslı isimdir.

Son koşusunda çok formda bir rakibe uzak farklı mağlup olurken çok güçlü diğer rakibine az farkla kaybeden CHANCEUSE (5)'nin en ciddi rakibi olacağı kanısındayım.

Her ne kadar formda olmasa da grubun zayıflığından şanslı olacağını düşündüğüm BOOGANGOO (3)’ya da şans verilmeli... Son koşusunda ilk kez kazanan safkana bu kadar çok yaklaşan SLINKY MCVELVET (6) ilk kez koşacağı pist ve mesafede göz ardı edilmemelidir.

2. AYAK: Dişi safkanlara ait maiden koşuda ilk üç startını ünlü Juddmonte Farms forması altında koşup istikrarlı sonuçlar alan WINTERWELL (6) Chantily pistindeki son kum pist geç kalan hücumları sonucu rakibini fotoda yakalamasına rağmen geçememişti.

Sonrasında el değiştirip geriye alınan safkan aranın ardından koşacak olsa da üstün kalitesiyle kazanmaya hayli yakın. Bugün bu safkan için bence tek sorun yavaş piste ne kadar uyum sağlayacağıdır ve geçilecekse bence bu sebepten dolayı geçilecektir.

Aksi takdirde kolay kazanmasını bekliyorum. Şayet korktuğumuz başımıza gelir piste uyum sağlamakta zorlanırsa ülkemizde koşan IMELDA isimlı kısrağın yakın akrabası olan ENFIJAAR (4) devreye girebilir ki, kısrağın Kempton pistindeki son kum yarışı hayli tatminkar.

3. AYAK: 3 ve yukarı yaşlı safkanlara ait uzun mesafeli Handikap mücadelede Lingfield pistindeki son koşusunu çıktığı gibi kazanan AIYANA (8) yine ilk şanslı isim. Aynı koşunun 3.sü olan HAPPY FAMILIES (9) daha da uzayan mesafede rakibini bu kez geçebilir.

Henüz maden olmasına rağmen yarışlarını çok yakın ara kaybeden ve özellikle son yarışlarında çok ciddi rakiplere toslayan FLEMISH SCHOOL (6) yakın ara koşacak olmasından etkilenmezse uygun grupta şeytanın bacağını kırabilir. İstikrarlı yarışlarına devam eden ALPINE MYSTERIES (7), her ne kadar fit durumda olmasa da tecrübesiyle HAWK MOUNTAIN (1) ve başarılı çim performansını kum pistte de devam ettirebilirse ESHTYAAQ (2) koşunun diğer şanslı safkanlarıdır.

4. AYAK: Günün bir diğer satış koşusu olan 3 yukarı yaşlı safkanlara ait bu mücadelede koşan safkanların birçoğunun formsuz olmalarından dolayı her türlü sonuca bence açık. Şablonumuzun çok yüksek meblağlarda olmaması sebebiyle bu ayağın kapatılmasını öneriyorum.

5. AYAK: Son koşusunu uzak farkla kolay kazanırken son metreleri sabah kenteri temposunda geçen RUWAIYAN (2) çoğu formsuz rakipleri yanında bir aksilik olmazsa bir kez daha kazanacaktır.

6. AYAK: Günün son koşusunda İrlanda' da koştuğu yarışlarında beklentileri karşılayamayan REBEL FORCE (9) Wolverhampton'un başarılı ikilisi Johnston-Fanning ikilisine geçti.

İlk kez koşacağı piste uyum sağlaması halinde kazanmaya hayli yakın olan safkan favorimdir. Son koşularında inişli çıkışlı performans gösterse de iyi koştuğu zaman çok etkili yarışlar yapabilen SIR BOSS (1) piste olan aşinalığı ile uygun rakipleri yanında favorini en ciddi rakibi olacaktır.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk