21 kasım 2013 izmir at yarışı tahminleri

21 kasım izmir yarışları
birinci ayak;

3 yaşlı arap atlarının katılacağı maiden mücadelede yarış hayatın boyunca koştuğu koşularda tek dikkat çeken sonucu ikincilikle kum pistte alan 1 numaralı Baba Cemil denk rakiplerinin yanında favorim.

Kum pistte koştuğu dört koşudan iki tabela çıkarmayı başaran 2 numaralı Göksu Rüzgarı artan yarış kondüsyonu ile etkili performans beklediğim bir safkan.

4 numaralı Mırızbey ve 7 numaralı Bey Hanım yazılmadan kupon yatırılmaz diye düşünüyorum bu dört safkan bu ayak için yeterli olacaktır.

ikinci ayak;

Yarış hayatı boyunca koştuğu 24 koşudan sadece iki birincilik çıkarsa da birçok yarışı tabelada bitirmeyi başaran 2 numaralı Burgazbeyi ve son koşusunu kazanıp 37,25 ganyanı ile yarışseverlere kupon yırttıran 14 numaralı Kızım Berna eküri avantajı ile eşit şans verdiğim isimler.

Fuat Çakar'ın bindiği 5 numaralı Power of the Sun ve 10 numaralı Lider Ateşi ters performans beklediğim safkanlar.

Bu koşuda bomba patlarsa bu isim yarış hayatının ilk koşusuna çıkacak olan 8 numaralı Buğrayağız olabilir dikkat.

üçüncü ayak;

Son koşusunu yüksek bir performans ile fotoda kazanmayı başaran 7 numaralı Storm Hawk 11,5 kilo fazla ile bu koşuya katılmasa günün bankosu olabilirdi.

Ancak artan kilosu nedeniyle 11 numaralı Gold One ve 8 numaralı Nos isimli safkanları da kuponlara yazmak gerekiyor.

Rakiplerine göre büyük kilo avantajı ile yarışa katılacak olan 12 numaralı Topsel kendine sürpriz şansı yaratabilir

dördüncü ayak;

Son koşusunu çok yakın farkla ikinci bitiren 11 numaralı Yörük Kızı kum pisti yadırgamazsa bu yarışı kazanıp maiden dan çıkacaktır.

Ancak bu safkanın ilk kum yarışı olacağından 6 numaralı Uçankarınca ve 10 numaralı Senasultan'ı da kuponlara eklemekte fayda var.

beşinci ayak;

Birbirinden kaliteli ve form durumları yüksek 2 yaşlı ingiliz taylarının katılacağı Göcek koşusunda Kuşadası koşusunu kazananarak sınıf atlayan 2 numaralı Sevdalinka ve Halis Karataş ile yarışa katılacak olan 6 numaralı Black King eşit şans tanıdığım safkanlar.

Çaldıran koşusunu dokuzuncu bitirdikten sonra İzmir'de bir koşu kazanan 3 numaralı Star Cat ve çok formda bir dönem geçiren 5 numaralı Bir Umut etkili performans beklediğim diğer safkanlar.

koşunun sürprizini ise zaman zaman çok ters koşan 1 numaralı Thunder River yapabilir DİKKAT.

altıncı ayak;

Günün en önemli koşularından biri olan İnciraltı koşusunda bu grubun çok üzerinde bir kaliteye ve kan hattına sahip olduğunu düşündüğüm 14 numaralı Rubicon uygun grupta yarışı kazanacaktır.

günün en güvenilir safkanı olarak gözüküyor.

21 kasım izmir kuponum;

1.ayak; 1,2,4,7
2.ayak; 2,14,5,10,8
3.ayak; 7,11,8,12
4.ayak; 11,6,10
5.ayak; 2,6,3,5,1
6.ayak; 14

günün bankosu ; Ruvicon

günün süprizi ; Thunder River

günün bombası ; Buğrayağız
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk