Ana Sayfa » , » 20 kasım İngiltere Kempton Park tahminleri

20 kasım İngiltere Kempton Park tahminleri


20 Kasım 2013 Çarşamba günü İngiltere Kempton Park Hipodromu'nda düzenlenecek 8 koşulu program 18:00 da start alırken altılı ganyan saat 19:00 da başlayacak.

1.AYAK:

2 yaşlı taylara ait bölünen maidenin ilk kısmında yüksek kan hattı ile dikkat çeken D'AVIGNON (2) favorimdir. 2 yaşlılığını sırasıyla Maiden, G3, G2 ve G1 kazanarak namağlup kapatmış Rainbow View isimli süper kısrağın anne kardeşi olan safkan bu gruba oranla daha iyi sayabileceğimiz taylarla koştuğu ilk yarışında koşuya adapte olmakta biraz tereddüt edince beklenen yarışını yapamamıştı.

Bugün edindiği tecrübe sayesinde daha uygun rakipler yanında beklenen yarışını yapabilir. Pedigrisiyle dikkat çeken bir diğer isimde Fransa Dişi Tay Deneme galibi Danseuse Du Doir isimli kısrağın kızı DANSANTE (8)… G1, G2, G3 ve Listed galibi Scintillo ile anne kardeşi olan kısrak ilk yarışına çıkacak ve yarışın favorilerinden gösteriliyor. Uygun grupta favorinin ciddi rakibidir.

2 yaşlı dönemlerinde kazanmış kardeşleri bulunAN KIRKMAN (4),2’li döneminde kazanıp Class 2 seviyeye gelmeyi başarmış Jamesie'nin öz kardeşi QUIET WARRIOR (5), yine 2’li döneminde iki kez yarış kazanıp Class 3 düzeye gelmiş Sourire'nin kızı STILLA AFTON (10) ve son olarak anne kardeşleri içerisinde en yüksek meblağa el değiştirmiş olması ilgimi çeken SHUSHU SUGARTOWN (9) şanslı olan diğer taylardır.

2.AYAK:

Maiden yarışın ikinci kısmında ise çok güçlü bir anne familyasına mensup olmasından dolayı beklentilerin yüksek olduğu 425 Bin poundluk safkan NAADIRR (5) çim pistte start aldığı ilk yarışında güvenilmesine rağmen beklentilerin hayli uzağında kalmıştı.

Şansını bu kez kumda deneyecek olan safkan ilk şanslı isimdir. Koştuğu yarışlarında yavaş pistlerde dahi sprint yaparak dikkat çeken TRAVIS BICKLE (6) Kempton pistine daha iyi uyum sağlayabilir.

 Bu safkan tecrübesiyle favorinin en ciddi rakibidir. Yine anne hattı olarak 2’li döneminde iki yarış kazanmış ve 2’nci annesi G11 kazanmış olması sebebiyle 115 Bin pound gibi bir rakama el değiştiren GONE WITH THE WIND (3) ilk startında kazanabilir.

İlk startında az da olsa adaptasyon sorunu yaşayan WESTMINSTER (8)'ın da anne hattı rakipleri gibi dikkat çekiyor ve başarısız olduğu ilk yarışını ölçü almamak gerek. Bu dört tayın ayırt edilmeden kuponlara yazılmasında fayda var.

3.AYAK:

Vasatı aşamamış 2’li tayların mücadelesinde koşan safkanlar için çok fazla yorum yapmaya gerek duymuyorum. DRINKUPTRIG (3) ve TRINITY LORRAINE (8) ikilisini rakiplerinden önde tutuyorum. FIFTYSHADESFREED (2) ve MERSAD (1) öncelikle rakipleri olup SOLENT LAD (5) ile ELITE FREEDOM (4) koşunun sürpriz isimleridir.

4.AYAK:

Günün en üst düzey isimlerini izleyeceğimiz Listed düzeydeki koşuda her ne kadar birbirinden güçlü safkanlar olsa da son koşularındaki görüntüsü itibariyle rakiplerinin bir adım önünde olan GRAPHIC (5)'in süper formuyla bir kez daha kazanmasını bekliyorum.

5.AYAK:

Class 2 seviyesindeki uzun mesafeli bu koşuda iyi performanslı safkanları izleyeceğiz. Ascot pistindeki son yarışını çok beğendiğim ARCH VILLAIN (2) Kempton Park pistinin grup içindeki en deneyimli isimlerinden ve ilk şanslı isimdir. İrlanda'da koşmuş olduğu yarışlarında, kendi grubunda başarılı neticeler alan CULLENTRY ROYAL (1) bugün ilk kez İngiltere' de start alacak.

Kum pistte de başarılı koşabilecek pedigrisi olan safkan koşu içerisinde kolay gidebilen ve teşviklere cevap verebilen bir görüntüsü içerisinde. Mesafedeki deneyimi ile başarılı bir yarış koşmasını beklediğim safkan favorinin ciddi rakibi olacaktır.

6.AYAK:

Günün son koşusu da zevkli geçmeye aday. Her ne kadar kum pistte henüz galibiyet alamamışsa da kalite olarak rakiplerinden önde tuttuğum ICEBUSTER (1) ilk şanslı isim. Kum pistteki ilk startında düzlük üzerinde yol bulamayınca kazanabileceği yarıştan 3. ayrılmak zorunda kalan DESERTED (13) aynı şanssızlığı yaşamazsa bugün daha iyi bir sonuç alabilir.

Aynı koşuda 3.lüğü fotoda rakibine kaptıran BURNHAM (5), son koşusunda beklenenden kötü koşunca bir müddet geri alınıp dinlendirilen NIMIETY (6) ve son koşusu ölçü olmayan Kempton pistinin uyumlu safkanı GRENDISAR (8) koşunun şanslı diğer isimleridir.

Erken bahis oranları;

FAVORİPLASESÜRPRİZ
1.KOŞU147
2.KOŞU14-135-121-4
3.KOŞU82-53-9
4.KOŞU63-52-8
5.KOŞU234
6.KOŞU56-31-9
7.KOŞU712
8.KOŞU13-14-58-9
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk