29 kasım 2013 cuma Bursa tahminleri

29 kasım bursa yarışları
29 kasım 2013 cuma günü Bursa Osmangazi hipodromunda düzenlenecek yarış programı 9 koşudan oluşuyor.

Bu koşular saat 12:00 da start alırken altılı ganyan da 13:30 da başlayacak.

Bursa altılı yorumları ; (Kikkilu banko)

birinci ayak;

8 numaralı Gülcihan,9 numaralı Pi Angel ve 10 numaralı Princess Sonia arasındaki çok güzel bir mücadele olacağını düşünüyorum.

Bu ayak için bu üç safkan yeterli olacaktır.

ikinci ayak;

Çim pistteki koştuğu koşulardan sonra iki kum pist yarışında tabelada yerini alan 4 numaralı Princess Süreyya ve son koşusunuda yarış içinde sıkıntı yaşayıp çok kötü bir derece alan 1 numaralı Moonshine Coral eşit şans verdiğim isimler.

Bu iki safkan dışında 7 numaralı Tinno ve 5 numaralı Exslusive sürpriz yapabilirler dikkat.

üçüncü ayak;

Kum pisti çok seven ve yağmurlu havalarda bir başka koşan 1 numaralı Kikkulu Bursa yarış programının bankosu olacaktır.

dördüncü ayak;

Son koşusunu uzak farkla kazanarak maiden dan çıkan 3 numaralı Çiftçi Kızı ve istikrarlı yarışları ile dikkat çeken 1 numaralı Art Düşes ayrım yapılmadan kuponlara yazmanızı önereceğim isimler.

Bu iki safkan kötü koşarsa diğer bütün atların geliri var...

beşinci ayak;

2 yaşlı ingiliz atlarının katılacağı maiden mücadelede 8 numaralı Lady Miniko,eküri avantajı ile 2 numaralı Dorukcan ve 9 numaralı Miss Tulip arasındaki mücadele birinciyi belirleyecektir.

Bu koşu için bu safkanların yeterli olacağını düşünüyorum.

altıncı ayak;

Bursa'da start aldığı üç yarışını da 1800 metre kum pistte kazanma başarısını gösteren,son koşusunda ise ankara pistini ve 2000 metreyi yadırgayıp üçüncü olan 3 numaralı Sly Belle muhteşem olduğu pistte Erhan Yavuz ile yüksek şansa sahip.

Zaman zaman çok ters performanslar gösterip saman alevi gibi parlayıp sönen 2 numaralı Midas Touch yine ter köşe yapabilir ihmal etmemek lazım.

Son beş koşusundaki tek birinciliği 1700 kum pistte kazanan 8 numaralı Silver Plane ve 5 numaralı istikrarlı safkan Eudemos etkili yarış beklediğim diğer isimler.

Yarış hayatının ilk koşusunu fazla sıkılmadan dokuzuncu bitiren 13 numaralı Ergentay artan tecrübesi ile bombayı patlatırsa şaşırmam....

29 kasım bursa altılı kuponum;

1.ayak; 8,9,10
2.ayak; 4,1,7,5
3.ayak; 1
4.ayak; 3,1
5.ayak; 8,2,9
6.ayak; 3,2,8,5,13

kupon bedeli ; 18 TL
Paylaş :

3 yorum:

  1. Üstad 24 liralık atı nasıl tek verdin anlamadım yahu

    YanıtlaSil
  2. Bu ne yahu işallah ganyan basmışsındır Kikkilu'ye.tüyo mu geldi?

    YanıtlaSil
  3. sayende dortlu yakaladim tkler

    YanıtlaSil

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk