Ana Sayfa » , » İzmit Kocaeli altılı tahminleri 21 ocak 2014

İzmit Kocaeli altılı tahminleri 21 ocak 2014


1.Ayak: Bir müddet aranın ardından İzmir pistinde start aldığı koşusunu ikinci tamamlayan POMPACI NİHAT gelişen form ve kondisyonu ile maiden'e veda etmeye oldukça yakın görünüyor.

Grubun iyi performanslı safkanı FOREVER ATTACK ile ikinci olduğu son koşusunda bir hayli dikkat çeken LEO favorinin en küçük bir hatasını affetmezler.

2.Ayak: Kocaeli pistinde start aldığı üç koşusunda da başarılı neticeler elde eden AYGÖK ekürilerinin de yardımı ile birinciliğe oldukça yakın görünüyor.

Bu safkanın beklenen yarışını yapamaması durumunda, yükselen form grafiği ile KAMBER, artık kazanacak kıvama gelmeye başlayan ÇELİKSOY, start problemi yaşamaz ise KULALIGİL ve inişli çıkışlı grafik çizen RANA ATEŞİ sırası ile devreye girebilirler.

3.Ayak: Çok daha sert gruplarda start aldığı koşularda bile son derece başarılı sonuçlar elde eden kalite isim EMBİR HAN korumayı başardığı süper formu ile altılı ganyan kuponlarına günün en sağlam bankosu olarak yazılabilir.

4.Ayak: Form ve performans olarak rakiplerinin birer adım önünde olduklarını düşündüğüm kısraklar AUTUMN PEARL ve ÇİFTÇİ KIZI arasındaki mücadele koşunun galibini belirleyecektir.

5.Ayak: Beklenilenin altında performans sergilediği son koşusunu ölçü almadığım OFİON favorim.

Başarılı son koşuları ile HELİNCAN ve üst üste kazandığı koşular ile ne denli formda olduğunu gözler önüne seren HAYMAANA favorinin en ciddi rakipleridir.

İstikrarlı kısrak TUMBUL YAPRAK ve Adana’dan formda gelen ŞEN MÜRVET daha sonra değerlendirilmeye alınmalıdır.

6.Ayak: Birbirlerine oldukça denk güçteki isimlerin bir araya geldiği bu koşuda benim sıralamam, GOLD ACCOUNT, GAZZE, LABRUNA, ARGONOT, İSTANBUL BEYİ, KARAKA MOON, SKY BOLT ve VICTORY DAY şeklinde.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk