Bursa altılı tahminleri 24 ocak 2014


1.Ayak: İzmit’te kazandığı yarışın ardından Bursa’da starttan geç çıktığı yarışta başarılı olamayan ŞAH ŞEHRİYAR, bana göre kazanmaya en yakın isimdir.

Grubun iyi performanslı safkanlarından BAŞOĞUL ve kazandığı yarışın ardından iyi durumunu koruyan ALARAP’ın bu safkana sıkı rakip olmalarını beklediğim yarışta, diğer atların neredeyse tamamının sürpriz şansı olduğunu da unutmamak gerekir.

2.Ayak: Sürekli iyi yarışlar koşmasına rağmen şu ana kadar bir türlü kazanmayı başaramayan PRENSES NAZ bu defa birinciliğe hayli yakın görünüyor.

Yabancı orijinli bir tay olup bana göre henüz kendisinden beklenen derecede parlak bir performans sergileyemeyen CORNER CREEK’den bugün etkili bir yarış bekliyorum.

Bir yarış gören ZAPPA bu defa çok iyi koşabilir. Grubun tecrübeli taylarından BAYRAMOĞLU da ihmale gelmez.

3.Ayak: Üstü üste koştuğu başarılı yarışların ardından 50 kilo ile start alacağı bu koşuya ağırlığını koymasını beklediğim ADIMNUR favorim.

Bu yarışta en az kendisi kadar iyi duruma olan ekürisi GURBETKAYA ile birlikte piste çıkacak olan FATMASULTAN’ı bu koşuda ADIMNUR’a en yakın rakip olarak görüyorum.

NURCA’ya ise bu atlardan sonra sürprizde şans tanınmalı.

4.Ayak: Bu yarışta Dİlbağı ile start alacak olan DAĞLAREFESİ, geliştirdiği formu ile ilk şans verdiğim isim.

Yarış hayatının ilk startını kazanan BALDAR ve bu grupta her zaman üst sıraları zorlayabilecek kapasitede bir isim olan KİKKULİ bu safkanın en yakın rakipleridir.

UÇARER ve DESTAN YAZAN geniş kuponlarda değerlendirilebilir.

5.Ayak: Yakaladığı güzel form sayesinde birbirinden başarılı yarışlara imza atan GRADE BOY’u, yatkın olduğu pist ve mesafede günün en sağlam bankosu olarak öneriyorum.

Ekonomik kuponlar bu safkanı tek yazabilirler.

6.Ayak: Zor bir yarış olmakla birlikte STAR OF STREET, RAIL BIRD, NORTHERN WARRIOR ve DERYACANKIZI öncelikle şans verdiğim safkanlar.

NİLSU, REASONS FOR LOVE, TEXASLI BEGÜM, SILVER PLANE, İPEK AY ve OHIOGOZAIMAS daha sonraki şanslılar.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk