Ana Sayfa » , » Bursa at yarışı tahmini 22 ocak 2014

Bursa at yarışı tahmini 22 ocak 2014


1.Ayak: Bu yarışta ilk kez DİLBAĞI ile start alacak olan WOW SO FAST ile grubun iyi performanslı safkanı AMARILLO arasında geçmesini beklediğim birincilik mücadelesine, form durumlarını beğendiğim SIGNORINA ve MY FATHERS DREAM de katılmaya çalışacaklardır.

2.Ayak: Bursa’da 1400 ve 1200 metrelerde koştuğu son üç yarışından da ikincilik çıkartan ATLIDERELİ artık kazanacak duruma geldi.

Son iki yarışında beraber start aldığı aprantisi ile piste çıkacak olan safkan bana göre koşunun en şanslı ismidir.

Babasancak gibi G1 galibi bir safkanın anne kardeşi olup yarış hayatında 23 birincilik bulunan ünlü kısrak Seray’ın kızı olan SERAY KIZI, fazla sıkıştırılmadan koştuğu ilk yarışında birinciden 2 saniye geride altıncı olurken iyi bir kumaş olduğunu gösterdi.

Bir yarış görüp kondisyon açığını gideren safkanın bugün çok farklı koşmasını bekliyorum.

İdmanlarında kıpırdamaya başlayan HEREKE, bugün ilk defa Dilbağı takacak olan ve bu aksesuarla yapmış olduğu 800 metrelik galobunda çok iyi bir derece gerçekleştiren ROMALI, son üçüncülüğü ile dikkat çeken CEZVE ve grubun tecrübeli safkanlarından GİZEMLİ GÜZEL koşuda şanslı olabileceğini düşündüğüm diğer isimlerdir.

3.Ayak: Gününde olduğu zaman her grupta başa güreşebilecek kapasitede bir isim olan ALMAATA uygun rakipler yanında ilk şansa sahiptir.

Kısa süreli dinlendirilen KORBATUR dinçlikle bu safkanın en yakın rakibi olur. DENİZERİ ve AKGİRAY korumayı başardıkları form durumları ile bu ikiliden sonra düşünülmelidir. 

4.Ayak: Bursa’da çim ve kum pistlerde start aldığı son yarışlarında 1-3-1-2-1-2 gibi çok başarılı dereceler gerçekleştiren GREY CORAL, kantarmasını sevdiği etkili binicisi ile bana göre koşunun ve günün en sağlam bankosudur.

5.Ayak: Başarılı son ikinciliği ile müsait yarış kolladığını gösteren CANBERAT ve inişli-çıkışlı bir yarış grafiği çizmesine rağmen son yarışında tatminkar bir performans sergileyip formda jokeyi ile bu yarışta katılacak olan CERRAH arasında bir mücadele olmasını bekliyorum.

Bu ikili bu ayak için yeterli olabilir.

6.Ayak: Çok atın birincilik şansı bulunuyor. SUPER PIT’in aynı pist ve mesafedeki son yarışını çok beğendim.

Uygun sıkleti ve koruduğu formu ile bu safkanın kazanmasını bekliyorum.

Yarış hazırlıklarında çok iyi göründüğü söylenen CEBELTAY’dan her an ters bir yarış gelebilir.

JAW BREAKER koşunun tartışmasız en şanslı isimlerinden. SOUND OF STORM, FIRE PIECE, CRATOS, TIGHT MAN ve MARKMOST da geniş kuponlarda ihmal edilmemelidir.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk