Ana Sayfa » , , » İstanbul altılı yorumlari Spy X 22 ocak çarşamba

İstanbul altılı yorumlari Spy X 22 ocak çarşamba


1.ayak;

Çim pistte son yarışını kazanırken çok iyi gözüken 1 numaralı El Azra kum pistede bu durumunu yansıtırsa yarışı kazanabilir.

Ancak riske girmemek adına Halis Karataş'lı 2 numaralı Lambourn ve büyük bir patlama yapacağını beklediğim ısrarla kuponlarıma yazdığım 6 numaralı Mc Gill ihmal edilmemeli.

3 numaralı Brave Son idmanlarında çok iyi durumda yarışa yansıtırsa iddialı olacaktır dikkat.

2.ayak;

ağır kilosuna rağmen mesafenin kısa olması nedeniyle 2 numaralı Colombiana favorim.

Bu safkanın en ciddi rakipleri yarış kazanamasa da ismini tabelaya bir şekilde yazdıran 7 numaralı Bella Cosa ve formunu geliştiren 4 numaralı Hamza Bin Davut olacaktır.

Yarışın sürprizini 12 numaralı Luxstar'dan bekliyorum.

3.ayak;

3 yaşlı ingiliz atlarının maiden mücadelesinde 2 numaralı Big Cat,3 numaralı Duty Striker,6 numaralı Kara İnci ve 8 numaralı Munzur şans verdiğim safkanlar.

4.ayak;

3 numaralı Mister Baron ve 4 numaralı Sanzatu arasındaki mücadelenin birinciyi belirlemesini bekliyorum.

5.ayak;

Arka arkaya üç ikincilik elde eden 7 numaralı Nogay Tuğ bu koşuyu usta jokeyi ile kazanıp maiden dan çıkacaktır günün bankosu olarak öneriyorum.

6.ayak;

Büyük bir aşama kaydeden ve arka arkaya 3 birincilik elde eden 4 numaralı Tek Zulut birçokları gibi benimde favorim.

Ancak 1 numaralı Gözbüyük ve 10 numaralı Burukızı tehlikeli safkanlar bütçenize göre işaretleyin.

koşunun bombasını eküri avantajı ile 17 numaralı Sonyağmur'dan bekliyorum aman dikkat.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk