Ana Sayfa » , » 20 ocak 2014 ingiltere at yarışı tahminleri

20 ocak 2014 ingiltere at yarışı tahminleri


20 ocak 2014 pazartesi günü İngiltere'nin wolverhampton hipodromunda düzenlenecej yarış programı 6 koşudan oluşuyor.

Yarışlar saat 17:20 de start alacak.

günün tahminleri;

1.AYAK: 4 ve yukarı yaşlı safkanların handikap mücadelesinde sürekli iyi yarışlar koşup henüz kazanamamış bir safkan olmasına rağmen hemen her yarışında fotoya kadar mücadele eden SUMMERFREE her yarış sonrası aşama kaydeden bir safkan.

Uygun grupta bu kez kazanmaya hayli yakın. İlerlemiş yaşına rağmen çok fazla sayıda start almayan, bu karşın İngiltere pistlerinde koştuğu yarışları hayli tatminkar olan ECHUA Wolverhampton pistinde koştuğu tek yarışı ise kazanma başarısı göstermişti.

Etkili jokeyi ile ciddi rakibini geçebilir. Henüz maiden olmasına rağmen koşularını sürekli tabela içinde bitiren MONTJESS hamlesini doğru yerde yaptığı takdirde bu kez farklı koşup ilk galibiyetini alabilir.

2.AYAK: 3 yaşlı taylara ait handikap mücadelede, geçen haftaki yarışında banko önerdiğim KEEP TO THE BEAT o gün için daha kalabalık grupta iç kulvardan çıkıp, ön grupta yerini almakta zorlanınca pistin içinde kaldığı için istediğim yarışını yapamamıştı.

Bugün daha az atlı bu grupta dış kulvar avantajıyla ön gruba erken gelirse viraj üzerinde daha rahat aksiyon yapacağından son kötü yarışının izlerini silebilir.

Safkan bugünde favorim. Aynı koşuyu biraz da yarışın oldukça süratli gitmesinden de faydalanarak kazanan SPREADABLE için mesafenin 200 metre uzaması ve yarışın daha yavaş gidecek olması handikap ancak o koşuyu uzak ve kolay kazanmasından dolayı bir kez daha şans verilmesi gerekir.

Koştuğu her yarış sonrası piste biraz daha alışan REBEL CODE ise numarayı alır ve düzlüğe kadar pres görmezse en az rakipleri kadar şanslı olur.

3.AYAK: 4 ve yukarı yaşlı safkanlara ait satış koşusunda güç, performans olarak diğer iki rakibinden farklı gözüken ELUSIVE HAWK, SAHARIA ve OFFICER IN COMMAND arasında birincilik mücadelesi olacaktır.

4.AYAK: Günün vasat isimlerini izleyeceğimiz bir diğer yarışında son koşuları itibariyle en formda safkanlar olarak göze çarpanTUKITINYASOKve son kazandığı yarışı ile tekrar toparlandığını gösterenKATMAI RIVER ilk planda değerlendirilmelidir.

Peş peşe yakın ara bitirdiği yarışların ardından kısa bir süre ara veren REGGIE BOND eğer aynı şekilde geri dönebilirse en az rakipleri kadar şanslı olabilir. Verdiği uzun aranın ardından dinçlikle koşacak olan JOHN POTTS piste olan aşinalığı ile koşunun bir diğer şanslı ismidir.

Starttan geç çıktığı son yarışında düzlükte etkili hücumlarla gelerek uzun aradan sonra birinciye ilk kez yakın bitiren DAVID' S SECRET de ihmal edilmemelidir.

Koştuğu yarışlarında hiç bir varlık gösterememiş olsa da yavaş pistte ve zayıf grupta koşacağı için en azından takibe alabileceğimiz MY RENAISSANCE ve büyük umutlar beklenmesine rağmen beklentilerin çok uzağında kalan bir isim olan SIR LEXINGTON koşunun bomba isimleridir.

5.AYAK: 4 ve yukarı yaşlı safkanlara ait maiden mücadelede, hayli kötü son yarışına rağmen koştuğu yarışlarla gruptan hayli farklı görünen RUFFLED koşunun haklı favorisi ve günün en güvenilir atı konumunda.

Ekonomik kuponlar için banko yazılabilecek safkanın yanına iyi koşmasını beklediğim JUST POPPY i eklemek istiyorum.

İlk çim yarışında daha ciddi grupta çok farklı bir ismin ardından 4. olduktan sonra uzun bir müddet ara verip engelli bir koşuda başarısız olan safkan eğer numarayı alacak olursa uyum sağlamasını beklediğim bu pistte fotoya kadar rakiplerine direnip dinçlikle ciddi rakibini geçebilir.

6.AYAK: son olarak 4 yukarı yaşlı safkanlara ait handikap mücadelede ise çok daha ciddi rakipler yanında koştuğu son yarışında özellikle viraj üzerinde trafik sorunu yaşadığı için bir kaç kez kapanmak zorunda kalan ARLECCHINO daha uygun grupta ve şartlar altında benim ilk atım.

Son koşularındaki istikrarı ve pistte olan deneyimi ile LEON ON PETE uygun grupta en ciddi rakibidir.

Verdiği çok uzun aranın ardından iki koşu gören, bunlardan ağır favori olarak girdiği Lingfield pistindeki son koşusunda ciddi iki rakibinin peşinde 3. kalan SECULAR SOCIETY tecrübe eksikliğini hissetmezse en az iki rakibi kadar şanslı olabilir.

Son koşusu ölçü olmayan EASTERN DRAGON ve formu düşüşte olmasına rağmen az atlı grupta sürpriz yapabilecek durumdaki ABSENT AMY koşunun sürpriz isimleridir.

20 ocak 2014 ingiltere erken bahis oranları
FAVORİPLASESÜRPRİZ
1.KOŞU5-61-23-4
2.KOŞU14-5-26-7-3-8
3.KOŞU41-23
4.KOŞU5-14-28-3-13
5.KOŞU5-21-43
6.KOŞU1-23-45
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk