Ana Sayfa » , » İstanbul altılı tahminleri 22 ocak 2014 çarşamba

İstanbul altılı tahminleri 22 ocak 2014 çarşamba

1.AYAK: 

Oldukça kolay kazandığı son 1200 metrelik çim koşusu ardından bir süre dinlendirilmesine rağmen tekrar hız verdiği idmanlarında her geçen gün daha iyi bir duruma ulaştığını gözlemlediğim El Azra’nın KV-6 koşuda 2.liği ve G2 yarışta yakın aralarla 5.liğinin bulunduğunu altını çizerek belirtmek isterim.

Problemlerinden kurtulan ve bu rakiplerle baş edebilecek yetenekte olduğuna inandığım bu safkanın üst sıralardaki yerini almasını bekliyorum.

Bu pist ve mesafedeki son koşusunda startla birlikte ön tarafta gayet iyi bir tempo kuran, yarışın tüm yükünü çekse de son metrelere yakın dışından diri gelen Beyaz Bulut’un ataklarına her metrede karşılık verse de rakibine tam aynada boyun eğerek burun farkıyla 2. tamamlarken elde ettiği 1.11.63’lük mükemmel derecesiyle bu grupta oldukça ön plana çıkan Brave Son, sonrasında yaptığı hazırlıklarında ortaya koyduğu derecelerle müthiş formundan hiç bir şey kaybetmediğini gözler önüne sermekte olup üstün süratiyle favorinin en yakın takipçisi olacaktır.

Bir süre aradan sonra katıldığı ilk koşusunda beklenilenin çok altında koşmasına rağmen klas jokeyi Halis Karataş’ın 2.kez tercih ettiği Lambourn, bu kez giderdiği açıklarıyla farklı bir sonuç sergileyebilir.

2.AYAK:

Kısa aranın ardından üzerine fazla gidilmeden bir yarış gösterilen ve sonrasında ciddiyet kazandırdığı çalışmalarında göz okşayan şampiyon Astrakhan’ın tam kardeşi Asteria’nın bu kez ilk kez takılacak olan dilbağının da yardımı ile orijinin hakkını vermesini bekliyorum.

Son kez katıldığı 1200 metrelik kum koşusunda yarışın ağır favorisi olan My Secret’e fedai koşan ve önde tüm yükü omuzlarında taşımasına rağmen gayet başarılı bir 3.lük elde eden Belle Cosa, etkili olduğu pist ve mesafede önde istediği avansı alması halinde şeytanın bacağını kıracaktır.

Kendisine kısa gelecek mesafeye rağmen daha önce çok daha güçlü rakipler arasında mücadele vererek adından bahsettirmeyi başaran Esquela, grubun uygunluğu ile her an devreye girebilir.

Mücadele verdiği son koşularında her ne kadar bir varlık gösteremese de yaptığı hazırlıklarında tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Çikitay, hazırlıkları kadar koşarsa günün tatlı sürprizini gerçekleştirebilir.

Formunda az da olsa gelişmeler olan Colombiana ve süratli isimlerin bir araya gelmesi lehine Mythogenic değerlendirmeyi alınması gereken diğer safkanlar.

3.AYAK:

İlk çim yarışında tatminkar bir 4.lük sergileyen ve sonrasında katıldığı 1500 metrelik kum koşusunda son 400’de dışında bulunan Lord Who gibi oldukça kalite bir safkanla fotoya kadar verdiği nefes kesen mücadele sonucunda 1.31.92’lik derecesiyle rakibinin yarım boyla gerisinde 2.likle ayrılan G1 Dişi Tay Deneme koşusu galibi Mihrimahal’ın anne kardeşi Kara İnci, gayet sıhhatli görünen hazırlıkları ve koştukça daha iyi gruplarda bile söz sahibi olacağına inandığım bu tayı sizlere günün teki olarak öneriyorum.

Bahis ve ikili oynamak isteyenler ise; Midnight Express, Big Cat ve El Mirador üçlüsünü göz önünde bulundurabilirler.

4.AYAK: 

Yine bu rakipler arasındaki son 2100 metrelik kum koşusunda son viraja 5.durumda giren ve düzlükten 100’e kadar bir türlü aralardan çıkamayarak kendisine düzgün sprint yapabilecek kulvar bulamadığından dolayı beklenilenin çok altında koştuğuna inandığım King River, idmanlarından çok farklı koşan bir safkan olması ve değişen formda pilotu ile üst sıralardaki yerini almasını bekliyorum.

Aradan sonra fazla zorlanmadan kazandığı son yarışında buradaki birçok rakibini geride bırakma başarısı gösteren Leave Me Alone, etkili koşularına bir yenisini eklemeye çalışacaktır.

Her yarışını bir öncekinden etkili koşarak artan bir kondisyona sahip bulunan Sanzatu, üst düzey moralle gireceği bu sınavında da söz sahibi olabilir.

Muhteşem bir yaz sezonu geçiren ve pist ayırt etmeyen Mister Baron, makinede fazla oyalanmadığı takdirde sonlardaki güçlü ataklarıyla sonuca ulaşabilecek güçtedir.

Yeni yeni kendine bulmaya başlayan Mavi Kumsal, kantarmasını iyi okuyan jokeyi idaresinde fazlaca ihmale gelmez.

5.AYAK: 

Mücadele verdiği son koşusunda Behramkale gibi bu sezon adından sıkça bahsedileceğini düşündüğüm safkanla fotoya kadar verdiği kıran kırana mücadele sonucunda gayet başarılı bir 2.lik sergileyen Karabekmez ve bir türlü kazanamasa da iştirak ettiği son koşularında üstün bir performans sergileyen Nogay Tuğ arasında fotoya kadar oldukça sıkı bir çekişme bizleri bekliyor. En az hata yapan kazananı belirleyecektir.

6.AYAK: 

Son kez katıldığı 1300 metrelik kum koşusunda sabırlı bir bekleme gerçekleştiren ve son 300’de 9.durumda iken bariyer dibine kayarak yaptığı güçlü ataklarıyla 1.27.28 biten koşudan 1.27.83’lük derecesiyle yakın aralarla kendisine tabela dibinde şans yaratan Sonyağmur’un eli kulağında olduğunu söyleyebilirim. h

Aprantisi tarafından iyi idare edilmesi halinde bu safkan büyük şansa sahip olacaktır. Zor kazanan bir kısrak olsa da kolay kolay tabeladan düşmeyen Burukkızı, kısa sprintini sonlara saklaması halinde ekibinin yüzünü güldürebilir.

Göze hoş gelen bir dereceyle kazandığı son koşusundaki formunu devam ettirdiğini yapmış olduğu hazırlıklarıyla kanıtlayan Tek Zulut, kendinden yaşça büyük rakipleriyle ilk kez kapışacak olmasına rağmen kuponların olmazsa olmazlarından biridir.

Sert gruptaki son 5.liği ile artık beğenimi kazanan ve ağır kilolarla koşmaya alışkın bir isim olan Gözübüyük, inatçı karakteriyle bir solukta bitirmeye çalışacaktır.

Eküri destekli Sarıefe, bu haftaki hazırlıkları olumlu Biçer, dinçlik yarışlarını seven Okinawa ve müsait kilosuyla Mercanlı sağlam kuponlar için düşünülmeli.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk