Ana Sayfa » , » İzmir altılı yorumları-Arashan Geçilmez 24 ocak

İzmir altılı yorumları-Arashan Geçilmez 24 ocak

arashan geçilmez
1.Ayak: 

Birbirlerine yakın güçteki safkanların bir araya geldiği günün ilk ayağında EKİN BURCU, GRAND ALP, BAY DRAGON ve DEMİRAĞA arasında ayırım yapamıyorum.

Bence bu dört safkanı kuponlarda birlikte bulundurmakta büyük fayda var.

 2.Ayak: 

Usta jokeyi ile koştuğu son iki yarışında üçüncülükler elde eden ARASHAN bana göre artık kazanacak duruma geldi. Ben günün bankosu olarak bu safkanın tek yazılmasını öneriyorum.

3.Ayak: 

Grubun en istikrarlı safkanı olan ORKUNBEY, son haftaların formda aprantisi ile rakiplerinden bir adım önde görünüyor.

Kazandığı yarıştaki formunu aynen muhafaza eden UÇAN MARTI ve son yarışında kıpırdayan DÖNMEZBEY bu safkanın en ufak bir hatasını affetmeyecek isimlerdir.

4.Ayak: 

Kantarmasını çok iyi tanıyan binicisi ile start alacak olan GÜLENGÜL, 55 kiloluk son derece uygun sıkleti ile koşunun en şanslı ismidir.

Yakaladığı güzel form sayesinde üst üste istikrarlı yarışlar çıkartan SPRING RAIN ve bu tip mesafelerde devamlı iyi yerlerde bitiren LADY TIFFANY favorinin bu koşudaki en yakın rakipleridir.

5.Ayak:

Şampiyon binicisi ile bir araya gelen yaşlı kurt GELİBOLU, son yarışında ufak tefek faullere maruz kalkan SONALP, mükemmel bir form yakalayan ŞAHPAZLI ve muazzam bir çıkış yakalayan KORALAY kuponlarda birlikte değerlendirilmesi gereken safkanlardır.

6.Ayak: 

Son ayak günün en zor yarışı;


LAST EXIT’in bu yarışı da kazanması en normal sonuç olur ama 61 kilo olması nedeniyle yanına mutlaka SABO BEY, GOLDEN WEAPON ve GOLDEN CHANCE başta olmak üzere HERE TO WIN, MONTPLAY ve ilk kez Kulaklık ile koşacak olan VICTORY GOLD’un da bulundurulmasında fayda var.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk