Adana at yarışı analizi 7 aralık 2013


1.Ayak: 

Tabelanın hemen dibinde bitirdiği son koşusunu tekrarlaması halinde ABAKAY’ın fotoyu önde geçmesini bekliyorum. Rakiplerine göre ağır kilo ile start alacak olmasına rağmen etkili formunu muhafaza eden AFFAN favorinin en ciddi rakibidir.

 Beklenmedik zamanlarda ters sonuçlar alabilen CİHANEFE, ön tarafta boş kalması halinde ALTINYILDIZ, istikrarlı yarışlar koşan UÇANBİR, YAŞAR AMCA ve MERTKAL daha sonra değerlendirilmeye alınmalıdır.

2.Ayak: 

Her yarışını bir öncekinden iyi koşmaya başlayan ve etkili ahır bakımı ile daha da iyi duruma gelen LULlABY kazanmaya en yakın isimdir.

Bu safkanın beklenen yarışını yapamaması durumunda, artık kazanacak kıvama geldiğinin sinyallerini veren YENİ GELİN, gücü oranında kolan ICY KISS, kazandığı koşu ile moral bulan IMPRESSING, idmanlarını aksatmadan sürdüren NOVEMBER, tabelanın hemen dibinde tamamladığı son koşusu tatminkar olan DIDYME ve bu aralar bir patlama beklediğim BIG STREAM sırası ile devreye girebilirler.

3.Ayak: 

Yaklaşık beş ay kadar ara verdikten sonra start aldığı koşusunu ikinci tamamlayan OĞLUM BUĞRA geliştirmeyi başardığı form ve kondisyonu ile benim önereceğim günün ilk bankosu olacaktır.

4.Ayak: 

Pist ayrımı yapmadan birbirinden başarılı sonuçlara imza atan LYRIC etkili binicisi ile start alacağı bu koşuda benim favorimdir.

Yılın başarılı isimlerinden olan KIRDEMİRKIR ve ilk iki startından da birincilikle ayrılmayı başaran yetenekli kısrak PETEKCAN favorinin en küçük bir hatasını affetmezler.

5.Ayak: 

Birbirlerine denk güçteki isimlerin bir araya geldiği bu koşuda AHUSENKIZ, HİSARGÜL, DOĞU FIRTINASI, İLKAYIM, YENİDÜNYA, AYGÜLÜM, HADİSE, ÇOKKAZANKIZI ve YAMANKIZ kuponlara ayırım yapılmadan yazılması gereken isimlerdir.

6.Ayak: 

Bir süredir start almamasına rağmen idmanlarını düzenli olarak sürdüren PANGO dişine göre rakipler ile start alacağı bu koşuda günün bir diğer bankosu olarak kuponlara yazılabilir.
Paylaş :

1 yorum:

  1. son gunlerde surekli blogunuzu takip etmekteyim. hem blog geneli bilgileriniz icin hem yarislara yapmis oldugunuz ozenli yorumlariniz icin sizi tebrik ederim. takip etmeye surdurecegim.















    YanıtlaSil

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk