Spy X Adana Altılı Tahmini 22 Mart Cumartesi

1.AYAK: 

Bir süre aradan sonra katıldığı ilk yarışı olumlu Silent Force, sonrasında yaptığı hazırlıklarında çok daha iyi duruma ulaştığını çalışmalarındaki pırıl pırıl görünümüyle kanıtlıyor.

Ağır kilosuna rağmen formu gayet güzel Yeni Gelin ve bu haftaki idmanları ışıltılı Gold Dancer birinciliğe ortak olabilecek diğer şanslı safkanlar.

Gününde olduğu zaman farklı koşabilen Yellow Apachy’e sürpriz severler muhakkak bir çarpı atmalı.

Sürekli iyiye giden Amaizing, sprint mesafesini iyi ayarlaması halinde rakip tanımayacaktır.

Toparlanmaya başlayan Zeytunlu, başarısız son koşularının izlerini bu kez silebilir. Yarış görerek nefes açığını kapatan Kar ise hatalardan istifade edebilir.

2.AYAK: 

Gayet parlak son 2.liği ardından sabah çalışmalarında çok daha iyi duruma ulaştığını gözlemlediğim Summer Storm, bu havasını performansına yansıtması halinde Maiden’e veda edecektir.

Her yarışını bir öncekinden etkili koşan Aquiesto, önde boş bırakılması halinde bir beyaz bayrak ayna yarışı gerçekleştirebilecek yetenekte.

İstirahat dönemi kendisine bir hayli yaramış görünen Grumpy, dereceli galoplarla hazırlandığı sınavında dinçlikle patlama yapabilir.

3.AYAK:

Kumda üzerine fazla gidilmeden bir yarış gösterilerek kondisyon açığını gideren ve sonrasında yaptığı çalışmalarında bir hayli canlandığını gördüğüm Kemalhan, bilinen üstün çim performansıyla sınıfına yakışır bir sonuç elde edebilir.

Sabah çok erken saatlerde çalışan Don Destello, pist ayırt etmeksizin etkili koşabilen Black Model, istenilen düzeye ulaşan Müdür, sürekli aşama içerisinde olan Unicornus ve ekürisi Fort Lauderdale ile birlikte yaptığı galobunu çok beğendiğim Blandophobic söz sahibi olabilecek diğer şanslı safkanlardır.

Adana çiminde başarılı birinciliği bulunan Fire Mambo’ya muhakkak çarpı atılması taraftarıyım.

Sürpriz arayanlar ise Ultramarine’ye muhakkak değerlendirmeli.

4.AYAK: 

Kazandığı koşusu ardından bu sınavına da aynı titizlikle hazırlandığını gördüğüm Kirdemirkır, önde temposunu bozacak rakiplerinin olmamasıyla yine kazanabilecek güçte.

Ufak bütçeli kuponlara bu safkanı tek yazabilirsiniz.

Yanına at yazmak isteyenler ise; uzun galobunda yeşil ışık yakan Blue Air Force ve toparlanan Anberado ikilisini değerlendirmeli.

5.AYAK:

Güçlü rakipler arasındaki son 2000 metrelik kum koşusunda yarışın tüm yükünü çeken ve fotoya kadar verdiği nefes kesen mücadele sonucunda kendisine yakın aralarla Tunahanbey ve Efekan ikilisinin hemen gerisinde 2.25.85’lik derecesiyle 3.lük getiren Koşan Artun, devam ettirdiği üst düzey formu ve kantarmasını iyi okuyan aprantisi idaresinde kuponlara tek yazılabilir.

Son haftalarda idmanlarında adeta değişime uğramış görünen Şimşeğim, bu görünümünü performansına yansıttığı takdirde rakip tanımaz.

6.AYAK: 

Altılının kaderini belirleyeceğini düşündüğüm günün son ayağında; etkisiz kaldığı son yarışını göz önünde bulundurmadığım Yunus Su, kazandığı koşusunun bir tesadüf olmadığını 800/56.4 süper dereceli galobuyla bir kez daha kanıtlayan Demiriz, gücü oranında ters koşabilen Uçargider, sevdiği mesafeye çıkacak olan Yükselin Oğlu, ilgililerinin güvendiği Engizek ve aprantisiyle sürekli iyi koşabildiği gözlerden kaçmayan Seymenağa öncelikli düşünülmesi gereken safkanlardır.

Eski günlerine dönmeye başlayan Seçkintay, inatçı yapısıyla adından bahsettirebilir.

Üzerindeki durgunluğu atma çabası içerisindeki Pastacı ve istim üzerine getirilen Işıkhan ihmale gelmezler.
Spy X Adana Tahmini;

1.AYAK: 9-1-5 / 4-3-2-6
2.AYAK: 10-1-6
3.AYAK: 7-5-12-4-11-1-6-10
4.AYAK: 4 / 3-2
5.AYAK: 2 / 8
6.AYAK: 8-11-12-10-9-2-4-1-5
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk