Spy X Adana altılı tahmini 23 mart pazar

23 mart 2014 Adana Yeşiloba yarış programı
1.AYAK: 

Aprantisiyle uyum sorunu yaşadığı başarısız son koşusunu kesinlikle göz önünde bulundurmadığım ve bir önceki 1500 metrelik kum yarışını bu günkü binicisi idaresinde 1.45.44’lük derecesiyle uzak farkla kolay kazanmayı bilen Süslüm, idmanlarındaki oldukça sıhhatli görünümü ve ilgilileri tarafından hedeflendiği sınavında söz sahibi olacağına inanıyorum.

2.AYAK: 

Son haftaların formda pilotu A.Çelik’in ısrarla tercihlediği The Roadto Victory ve başarılı son yarışının bir tesadüf olmadığını idmanlarındaki kusursuz görünümüyle bir kez daha kanıtlayan Big Violet ikilisine birincilikte eşit şans tanıyorum.

Denk rakipler arasında koşacak olan Careless ve gördüğü yarışı ardından çok değişen Prenses Zeynep kollanılması gereken kısraklar.

3.AYAK: 

Mücadele verdiği son 1900 metrelik kum koşusunu 2.17.67 gibi bu grup için iyi sayılabilecek bir dereceyle kazanma başarısı gösteren Sağnakhan ve hücumda çok geç kaldığı son sınavından az farkla 2.likle ayrılan Yanlızkurt ikilisi arasındaki mücadelede en az hata yapan tarafın birinciyi belirleyeceğini düşünüyorum.

Önemli bir kilo avantajı bulunan Katı Kazan ise bunu en iyi şekilde lehine çevirebilir.

4.AYAK: 

Birbirinden başarılı son koşuları ardından yaptığı 1000/1.03 galobunu el oynatmadan kolay bir şekilde tamamlayarak istim üzerine getirildiğini ispatlayan Virgin Pearl, sprint mesafesini iyi ayarlaması halinde sonlardaki güçlü ataklarıyla adını birinciliğe yazdırabilir.

Ufak tefek sorunlarından kurtulan Alaz, dinçlikle sınıfına yakışır bir sonuç ortaya çıkarabilir. Mesafe ayırt etmeden start aldığı son koşularında üstün bir performans sergileyen Hayatım ve çok daha iyi rakiplerle mücadele verdiğini gördüğüm Princess Seahero her en devreye girebilirler.

İdmanlarında sıhhatli görünen Bandidas’ın eli kulağında olduğunu belirtmekte yarar görmekteyim.

1400 metrelik son kum koşusunu starttan çıktığı gibi kazanan Surların Güzeli, yine önde rahatsız edilmemesi halinde söz sahibi olabilir.

5.AYAK: 

Kumun en formda isimleri arasında iştirak ettiği başarısız son koşusunu kesinlikle ölçü almadığım ve daha önce geride bıraktığı rakipleri yanında mücadele verecek olan Mıstıkbey’i uyum içerisindeki aprantisiyle ufak bütçeli kuponlara risk edebilirsiniz.

Gayet başarılı bir sezon geçiren Özmutlu ise inatçı yapısıyla favorinin adeta gölgesi olacaktır.

6.AYAK:

Her yarışını bir öncekinden etkili koşarak sürekli artan bir forma sahip bulunduğunu gördüğüm Mehmetcan, muhteşem idman görünümüyle yine favori olmayı hak ediyor.

Ağır kilosuna rağmen bu haftaki idman görünümü geçen günlerine nazaran çok daha iyi olan Kamkam’ı kesinlikle ihmal etmemeniz taraftarıyım.

Bu gü jokeyiyle mücadele verdiği son koşusunu lehine çevirmeyi bilen Target Life ve formunda önemli derecede gelişmeler olan Lost River en küçük bir hatayı affetmezler.

Spy X Adana Tahmini;

1.AYAK: 3
2.AYAK: 10-3 / 4-8
3.AYAK: 3-4 / 6
4.AYAK: 7-4-3-2 / 5-1
5.AYAK: 2 / 3
6.AYAK: 1-6-8-14
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk