SPY X İSTANBUL ALTILI TAHMİNİ 26 MART



1.AYAK: Son koşusuna nazaran çok daha uygun rakiplerle koşacak olan Nearly Green, etkili olduğu pist ve mesafede birinciliğin en güçlü adayı olacaktır.

Bu haftaki hazırlıklarında toparlanmış gördüğüm Rodoplu, önde istediği avansı alması halinde bir nefeste bitirebilir. Eküri desteğiyle Sierra Blanca, kuponlara muhakkak yazılmalı.

Formunu sürekli yükselten Kimura ise makineden düzgün çıkması halinde sprinter yapısıyla rakip tanımayacaktır.

2.AYAK: Uzun süreden beridir eksiksiz bir hazırlık dönemi geçiren ve ekibinin büyük beklentiler içerisinde olduğunu Maraca, yeterli kondisyonuyla adından bahsettirecektir.

Sorunlarından kurtulan Lady Margona, çalışmaları kadar koşarsa birinciliği ortak olabilir. Gücüne tekrar toparlayan Raleyka, kısa mesafede kesinlikle göz ardı edilmemeli.

Gördüğü yarışı ardından çok değişen Sunline ve kabiliyetli bir safkan olan Hipnoz ise daha sonra düşünülmeli.

3.AYAK: Kış sezonunu İstanbul’da eksiksiz bir şekilde geçiren ve özellikle son haftalarda ciddiyet kazandırdığı idmanlarında muhteşem görünen kalite safkan Baba Mevlüt, sevdiği pist ve mesafede sihirbaz jokeyi idaresinde sınıfına yakışır bir sonuç ortaya koyacaktır.

4.AYAK: Şimdiye kadar iştirak ettiği üç koşusunu da gayet güzel derecelerle kolay bir şekilde kazanan ve sonrasında yaptığı hazırlıklarında da kusursuz bir görüntü ortaya koyan Al Neri, ilgilileri tarafından aynı ciddiyetle hazırlandığı bu sınavında da söz sahibi olacaktır.

5.AYAK: Kazandığı yarışı ardından sabah idmanlarında pırıl pırıl görünen Damlataş ve formunu sürekli geliştiren Koyramert arasındaki mücadeleye, sentetik pistte çok farklı bir performans ortaya koymayı başaran Hürdağ da katılabilir.

Tırnağının ucuna getirilen Akrobat, eküri desteğiyle İlgegül ve yeni yeni kendini bulan Okyay ise sürprizlerim.

6.AYAK: Form ve hazırlık olarak rakiplerinden oldukça ön plana çıkan Lolion, uyum içerisindeki jokeyi idaresinde bu kez ekibinin yüzünü güldürmeye çalışacaktır.

Hız verdiği çalışmaları olumlu Patroness ve sprintinde göz kamaştıran Dalia ise her an devreye girebilirler.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk