İZMİR AT YARIŞI TAHMİNLERİ 28-03-2014

28 mart 2014 cuma izmir Şirinyer yarış programı
28 mart 2014 tarihinde cuma günü İzmir Şirinyer hipodromunda düzenlenecek yarış programı yedi koşudan oluşuyor.

Programdaki koşular saat 18:00 da başlayacak,altılı ganyan ise saat 18:30 da başlayacak.

İzmir Şirinyer hipodromundaki yarış programındaki koşular saat 21:00 da sona erecek.

Sonucu merakla beklenen koşuların bulunduğu yarış programının en önemli koşuları altılı ganyan harici koşudaki Sadık Giz,4.ayakta Pasaport İskelesi koşusu ve 5.ayakta da Gediz koşusu.

Günün bankosu olarak altılı ganyanın beşinci ayağında start alacak olan 2 numaralı Bitirim Karınca isimli safkanı öneriyorum.

Bir süre ara verdikten sonra 3 koşu gören ve bu koşularla yarış kondüsyonunu gideren safkan usta jokeyi Halis Karataş ile özlediği birinciliğe kavuşacaktır.

Bunun dışında altılı ganyanın dördüncü ayağında Demirdöven'de günün yarışseverler tarafından en güvenilir safkanı olacaktır.

Ancak önde kuracağı tempoyu bozacak olan safkanların varlığı nedeniyle Sonalp ve Şahpazlı nın devreye girmesini sağlayabilir.

Günün İzmir Tahmini;

1.ayak; 1,2,4
2.ayak; 3,2,1,4
3.ayak; 1,2,4
4.ayak; 2,3,5
5.ayak; 2
6.ayak; 1,2,5,6,7,8

kupon bedeli; 32,40 TL
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk