Ana Sayfa » , » DUBAİ AT YARIŞI TAHMİNLERİ 29 MART CUMARTESİ

DUBAİ AT YARIŞI TAHMİNLERİ 29 MART CUMARTESİ

1.Ayak: 

UAE Derby üç yaşlı taylar arasında yapılacak. Altılı Ganyan bu koşuyla başlayacak olduğundan önemli bir yarış. Amerikan yetiştirmesi Giovanni Boldini favorim hatta banko atım.

War Front’un bu tayı İrlanda’da iki kez çıktığı All-weather yarışlarını kazandı.

Son startında Breeders Cup Juvenile Turf’ü yarım boyla ikinci tamamlayan tay bu tip bir koşuyu kazanacak kalitededir.

Rakip yazacaksanız Sir John Hawkins ve Long John öneririm.

2.Ayak: 

1000 metrede yapılacak olan sprint koşusunda beklenti Shea Shea’nın kazanması yönünde. Bu gruptaki hemen hemen her atı geçmiş olan Shea Shea eksik koşarsa günün sürprizi gelebilir.

İngiltere’de Shea Shea’yı geçen Sole Power, Dux Scholar, Ahtoug ve Amber Sky rakipleri. Catcall,Joy And Fun ve Medicean Man sürpriz isimler.

3.Ayak: 

Bir başka sprint koşusuysa tapeta (sentetik) pistte 1200 metrede yapılacak. Pek ayıramadığım 4 at önereceğim; Reynaldothewizard, Rich Tapestry, Sterling City ve Complicate…

4.Ayak:

Duty Free’nin mesafesi 1777 metre. Rating rakamları bu koşudaki taylarının ne kadar kaliteli olduğunu ortaya koyuyor.

Sıralamam; Vercingetorix, Logotype, The Fugue, Dank, Just A Way şeklinde olacak.

5.Ayak: 

Sheema Classic için gelenler hayli kuvvetli. Bu koşuda bahisler biraz geride kalmış olan Twilight Eclipse favorim. 15 Şubat’ta Mac Diarmida’yı kazanan bu at sürpriz bir galibiyete imza atabilir.

Fransa’da Arc günü izlediğim Cirrus Des Aigles bu pistte 2012 yılında bu koşuyu kazanmıştı. 4 Mart günü koşu gördü dikkat derim.

İrlandalıların umudu Magician, Japon temsilcisi Gentildonna ve Denim And Ruby’siz oyun olmaz.

6.Ayak: 

World Cup bu yıl zorlu geçecek. Avrupa’da öne çıkan Ruler Of The World bu tip bir pistte hiç koşmadı. Derby’yi kazandıktan sonra yarış kazanamayan bu atın World Cup performansını merak ediyorum. Benim favori atım Vancouverite’dır.

Fransa’da G2 kazanmış olan bu atın Dubai’deki ilk yarışında elde ettiği ikincilik başarılı olup aşama kaydederse kazanabilir.

Sentetik pist tecrübesi olmaması sıkıntı yaratırsa bu pistte üst üste kazanan Prince Bishop devreye girebilir.

Yine bu pistte tecrübesi olmayan Military Attack, Ruler Of The World ve Akeed Mofeed diğer şans verilen atlar. Sürprizi Sanshaawes yapabilir.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk