ADANA AT YARIŞI TAHMİNLERİ 18 MART SALI

1.Ayak: Kazandığı yarış sonrası formunu korumayı başaran BLUE EAGLE, üst üste kazandığı yarışlarla ne denli iyi durumda olduğunu gösteren FREE CHI, bu yarış için özel bir hazırlık dönemi geçiren KINGDOM ve grubun iyi performanslı safkanı HINZIR, Altılı ganyan kuponlarında ayırım yapılmaksızın bulundurulması gereken safkanlar.

2.Ayak: Koştuğu her yarışta tırnağındaki son güce kadar mücadelesini sürdüren ADAM, mükemmel formu ile bu grupta bana göre birinciliğin en güçlü adayıdır. Bu haftaki hazırlıklarında çok çok iyi gördüğüm AKINHAN’ın bu safkana sert rakip olmasını bekliyorum. PANTER ve IŞIKHAN bu ikiliden sonra, ÖZTUNÇ ve PASTACI ise geniş kuponlarda düşünülmelidir.

3.Ayak: İyi durumlarını idman pistinde yapmış oldukları çalışmalarda gösteren SİPANKIZI ve BİRLALE rakiplerinden bir adım önde gördüğüm isimler. Bu iki safkanın beklenen yarışlarını yapamamaları durumunda YAMAN ÜLKÜ, ROKET KIZ, ALİYE ÇEÇAN, YENİDÜNYA ve ASİ BAŞLI devreye girebilecek diğer safkanlar.

4.Ayak: Çim pist yarışlarını bekleyen GEMİCİ ve bu yarışa çok iyi hazırlanan GÖLMARMARA arasında geçmesini beklediğim birincilik mücadelesine, DASKYLEION, ENYALOS, JUNIOR PIANIST ve WARRIOR PRINCESS de katılmaya çalışacaklardır.

5.Ayak: Denk güçlerin bir araya geldiği bu koşuda çok atın birincilik şansı var. Bunların içerisinde BIG PRICE rakiplerine oranla biraz daha ağır basan isim ancak ben bu safkanın yanına sırasıyla; ROYAL SIGNATURE, HIGHLY ROOTED, SHAMELESS, MÜŞFİK HOCA, MURATOĞLU ve AKENETON’un da yazılmasını öneriyorum.

6.Ayak: Gücü oranında yarışlar çıkartan MELANCHOLY usta binicisi ile dişine göre rakipler yanında bana göre kazanmaya en yakın isim. Günün banko atı olarak düşülebilecek bu safkanın yanına at yazmak isteyenler; RUKİYE SULTAN, ARTVİNLİ ve HELİN FIRTINASI’nı tercih edebilirler.


Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk