İSTANBUL AT YARIŞI TAHMİNLERİ 17 MART 2014

17 mart 2014 tarihinde pazartesi günü İstanbul Veliefendi hipodromunda düzenlenecek yarış programı yedi koşudan oluşuyor.

Programdaki koşular saat 18:00 da start alırken,altılı ganyan saat 18:30 da başlayacak.

İstanbul Veliefendi hipodromunda düzenlenecek koşular saat 21:00 da sona erecek.

Gültekin Alpay ve Galata Kulesi koşuları günün sonucu en merakla beklenen koşuları ayrıca Fly By Me ve El Conqueredor isimli safkanlar uzun süre sonra start alacaklar.

Günün ilk bankosu olarak altılı ganyanın üçüncü ayağında start alacak olan 5 numaralı Pan Amore isimli safkanı öneriyorum.

Sevdiği pist ve mesafede start alacak safkanın hızlı gidecek yarışta sonlardaki etkili sprinti ile fotoyu önde geçeceğini düşünüyorum.

Diğer yandan altılı ganyanın beşinci ayağında start alacak olan Fly By Me'nin de yüksek şansa sahip olduğunu düşünüyorum.

Ancak safkan idmanlarında mükemmel gözükse de 141 gündür start almaması yarış kondüsyonu açısından sorun yaratabilir.

Bu nedenle de bu safkanı banko olarak öneremiyorum.Fly By Me kötü koşarsa bu koşudaki her safkan birinciliğe ortak olabilir DİKKAT...

Günün İstanbul Tahmini;

1.ayak; 1,6
2.ayak; 10,1,2,3
3.ayak; 5
4.ayak; 6,7,4,3
5.ayak; 8,7,2,4
6.ayak; 8,9,10,3,4

kupon bedeli; 32 TL


17 mart 2014 pazartesi İstanbul Veliefendi Yarış Programı
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk