Ana Sayfa » , , » Spy X Bursa altılı tahmini 19 mart çarşamba

Spy X Bursa altılı tahmini 19 mart çarşamba

1.AYAK:

Ne zaman nasıl koşacağı belli olmayan GUTİ, kum pistte bu tip mesafeleri oldukça başarılı koşan İLKAYHAN, üst üste gelen yarışlarına rağmen AHLATLI, süratli stilinin avantajını en iyi şekilde değerlendirmeye çalışacak olan BULUTAĞA ve eski parlak günlerine geri dönmesini beklediğim DELİJET sizlere sırasıyla önereceğim safkanlardır.

2.AYAK:

Yaklaşık altı aylık bir aranın ardından start alacak olmasına rağmen hazırlıklarında oldukça dikkatimi çeken BARREN SUMMER ilk şans verdiğim isim.

Arka arkaya yaptığı galoplarının yanı sıra dikkat çekici orijini ile PRINCESS FATIMA ve gördüğü yarışın ardından kondisyon açığını kapatan KONTESİM daha sonra değerlendirilmesi gereken isimler olup koşunun sürprizlerini HOYDEN, NAZMİNA ve ALTINSOY’dan bekliyorum.

3.AYAK: 

Rakiplerine oranla oldukça müsait bir sıkletle star alacak olan kalite kısrak BAHTIŞAHANE ve daha üst gruplarda bile başa güreşmeye çalışan ÇELİKPENÇE mücadelesine, hayatının baharını yaşayan formda isim ADIMNUR’un da katılmasını bekliyorum.

4.AYAK: 

Bu sezon bursa pistinde harikalar yaratan WATANABE, sık koşmasına rağmen kalitesine inandığım KÜLÜNKOĞLU, yakaladığı güzel formunu düzenli idmanlarıyla koruyan FORZATO ve sert rakiplere rağmen SPRING BREEZE sırasıyla şans verdiğim safkanlar.

5.AYAK:

İlk startını alacak olmasına rağmen idmanlarında ayakları yere değmeyen ALVINA ve devamlı olarak tabelada kendine yer bulan GİZEMİM ilk şanslı isimler.

LOTA, STARINKIZI ve PRENSES NAZ da mutlak suretle kuponlarda bulundurulmalılardır.

6.AYAK:

Sonlarda yapacağı etkili sprinti ile bu rakiplerini geride bırakmasını beklediğim TEMEL TAŞI’nı sizlere günün en sağlam bankosu olarak öneriyorum.

19 mart 2014 Bursa Osmangazi Hipodromu yarış programı at yarışı

Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk