Ana Sayfa » , » Altılı Ganyan neden az ikramiye veriyor

Altılı Ganyan neden az ikramiye veriyor

En çok oynana şans oyunlarından biri olan At Yarışı-Altılı Ganyan eski günlerdeki gibi çok yüksek ikramiyeler vermiyor.

Eski yıllarda altılıyı tutturmak oldukça zordu bu da ikramiyelerin yükselmesini sağlıyordu.

Günümüzde ise altılı ganyan ikramiyelerinin düşmesinin birçok farklı sebebi bulunmaktadır.

Bunun sebeplerini incelemek gerekirse aklımıza ilk olarak altılı oynayanların sayısındaki artış gelmektedir.

Diğer yandan yarışseverler artık at yarışı ile ilgili detaylara,yorumlara vb. bilgilere çok daha kolay ulaşabiliyor.

Tay Tv ve Tjk Tv izleme seçeneğine sahip olan yarışseverler her gün atların galoplarını izleyebildiğini gibi,sadece internet üzerinden bile birçok farklı yorumu okuyabiliyor.

Bu da altılı ganyanın eski yıllara göre daha kolay tutturulmasını sağlıyor.

Bildiğiniz gibi altılı ganyan oynayanların kuponlarının maliyetleri bir pasta oluşturuyor.Altılıyı tutturan yarışsever sayısına bölününce altılı ganyan ikramiyeleri belirleniyor.

Bu meblağ geçmiş yıllara göre daha yüksekti ancak at yarışı tutturanların sayısı yükseldiği için bu rakamın büyüklüğü hiçbir anlam ifade etmiyor.

Tjk'nın bu konuda ne yapacağı veya bir şey yapacağını bilmiyorum ama bunun için yapılabilecek tek şey altılı ganyan birim fiyatını yükseltmek olacaktır.

Ancak bu da pek demokratik bir yöntem gibi gözükmüyor ve parası olanı daha da şanslı kılıyor...
Paylaş :

3 yorum:

  1. "Tjk'nın bu konuda ne yapacağı veya bir şey yapacağını bilmiyorum ama bunun için yapılabilecek tek şey altılı ganyan birim fiyatını yükseltmek olacaktır."
    Beyin.dll bulunamadı.
    Toplanan meblağ üzerinden yapılan kesintilerden tek kelime bahsedilmemiş.
    Ergenin biri yazdı bu yazıyı herhalde..

    YanıtlaSil
  2. Bu yazıdan 2 hafta sonra birim fiyatlar arttı.türkiye'de yaşadığımız için olacağı yazdım.Laf sokmak için ne yazacağınızı şaşırıyorsunuz.

    YanıtlaSil
  3. Bahis 10 kuruş olmalı kesintileri devlet az yapmalı panama belgelerinde tjk ismi geçmemeli o zaman yükselir ikramiye

    YanıtlaSil

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk