Bursa altılı ganyan tahminleri 28 şubat cuma

1.Ayak: 

Her yarışını bir öncekinden iyi koşmaya başlayan AKBARAN’a ilk şansı veriyorum.

Beklenilenin altında performans sergilediği son koşularını ölçü almadığım YAVUZSOY ve toparlanmaya başlayan eküri avantajlı SÖMEK favorinin en ciddi rakipleridir.

Bu aralar bir patlama beklediğim GUTİ ve ÖZÜMTATAR daha sonra değerlendirilmeye alınmalıdır.

2.Ayak: 

Formda bir rakibe geçilip ikinci kaldığı son koşusu bu grup için oldukça tatminkar olan ÖZGÜR TAY benim önereceğim günün ilk bankosu olacaktır.

3.Ayak: 

Sert rakipler ile mücadele ettiği son koşusunu dördüncü tamamlayan CORITIBA birinciliğin en güçlü adayıdır.

Bu safkanın beklenen yarışını yapamaması durumunda, düzlükte yapacağı etkili sprinti ile sonuca gitmeye çalışacak olan ARCSAINT, istikrarlı safkan ARBOND, kazandığı koşu ile moral bulan BAŞTACIM, süratli stilinin avantajını en iyi şekilde kullanmak isteyecek olan POSTACI ve Adana’dan gelen MURATHAN sırası ile devreye girebilirler.

4.Ayak: 

Form ve performans olarak rakiplerinin birer adım önünde olduklarını düşündüğüm safkanlar DORABEY, ÇELİKPENÇE ve TULBARKAN arasında geçmesini beklediğim kıyasıya birincilik mücadelesinden en az hata yapan galip çıkacaktır.

5.Ayak: 

Son iki koşusunda ortaya koyduğu performans ile artık kazanacak kıvama geldiğinin gözler önüne sermeyi başaran GALLOPING WISDAM altılı ganyan kuponlarına günün bir diğer bankosu olarak yazılabilir.

6.Ayak: 

Birbirlerine son derece denk güçteki isimlerin mücadele edeceği bu koşuda benim sıralamam, NİLSU, TEXASLI BEGÜM, RAIL BIRD, DÜZ ÇİZGİ, BROWN SPEED, AYELLA, SHINY MOON, TİNNO, DERYACANKIZI, İPEK AY, LIFES LONG FOR RUN, PRINCESS SÜREYYA, EURODICE ve THE PACIFIC şeklinde
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk