Adana at yarışı tahminleri 1 mart 2014

1.ayak;

Bir türlü potansiyelini yarışlara yansıtamayan 2 numaralı Keyif ve çok gösterişli bir birincilikten sonra düşüş yaşayan 1 numaralı Karık Bey arasındaki mücadelenin birinciyi belirlemesini bekliyorum.

Kişisel görüşüme göre bu iki safkan bu ayak için yeterli olacaktır.

2.ayak;

Sürekli olarak birbirlerini ile yarışan 4 ve yukarı ingiliz atlarının mücadelesinde önceliğim Halis Karataş faktörü ile 3 numaralı Kempes isimli safkanda.

Bu safkanın en ciddi rakipleri olarak formunu yavaş yavaş geliştiren 4 numaralı Müşfik Hoca ve son koşusunu ölçü almadığım 6 numaralı Borason isimli safkanlar olacaktır.

Önde istediği gibi bir tempo kurarsa 5 numaralı Shameless de devreye girebilir ihmale gelmez.

3.ayak;

Altılı ganyanın üçüncü ayağında 1 numaralı Semihkan,2 numaralı Katı Kazan ve 6 numaralı Yakşıgüzel arasındaki mücadele birinciyi belirleyecektir.

Ancak bomba arayanlara uzun süredir boş koşan ve patlama beklediğim 4 numaralı Afşinbey'i de kuponlara yazsınlar.

4.ayak;

Günün en önemli yarışı olan Demirkır koşusunda 3 numaralı Tümözbey'in daha önce birçok kez geride bıraktığı rakiplerini geride bırakacağını düşünüyorum.

Kendisini tanıyan ve tempo yarışlarını çok seven jokeyi Fuat Çakar ile bu safkanı günün ilk bankosu olarak öneriyorum.

5.ayak;

Son koşusu ile maiden dan çıkan ve yarışı kazanırken oldukça iyi gözüken 2 numaralı King Jenya devam eden formu ile bu koşuyu da kazanacaktır.

Günün ikinci bankosu olarak bu safkanı öneriyorum.

6.ayak;

3 yaşlı ingiliz atlarının ktılacağı maiden mücadelede 6 numaralı Blackout ve eküri avantajı ile 2 numaralı Awful Score eşit şans verdiğim isimler.

bu iki safkan eksik koşarsa 4 numaralı Beyçaça,1 numaralı Afikaya Bakan ve 3 numaralı Best Time Best devreye girebilirler.

günün adana tahmini;

1.ayak; 2,1
2.ayak; 3,4,6,5
3.ayak; 1,2,6,4
4.ayak; 3
5.ayak; 2
6.ayak; 6,2,4,1,3

kupon bedeli ; 8 TL





BOL ŞANSLAR
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk