13 Ekim Pazar 2013 Brezilya ligi iddaa tahminleri

13 ekim pazar brezilya maçlarının tahmini iddaa
13 ekim pazar brezilya maçlarının tahmini
327 Atletico MG - Cruzeiro

Derbi özelliği taşıyan bu maçta Atletico MG'nin ligde hiçbir iddiası yok sadece prestik için bu maça çıkacaklar.

Rakipleri Cruzeiro ise çok iyi bir performans yakalayarak liderliğe kadar yükseldi bu maç onlar için çok ama çok önemli.

Erken gelecek bir gol maçı çok rahat üste taşıyacaktır.Geçmiş maçlara bakıldığında zaten çok gollü derbiler yaşanmış.

Tahmin ; 3,5 Gol üstü ganyan 2.50

329 International - Nautico

International ligde ilk dört içinde yer alma iddiası ile maçlara çok asılıyor ve kendi evinde çok etkili bir performans gösteriyor.

Rakip Nautico ise küme düşmemek için mücadele ediyor ve artık son şanslarını kullanıyor.

Bu nedenle de Nautico'nun yenilmeyeceğini ve altın değerinde puanlarla bu maçta ayrılacağını düşünüyorum.

tahmin ;Nautico yenilmez 02 Çifte şans ganyan 2.55

334 Botafogo - Flamengo

Deplasmandan galibiyetle ve moralle dönen Botafogo ile düşme riski bulunan Flamengo maçı kıran kıran bir mücadeleye sahne olacağından alt oynamak mantıklı olacaktır.

tahmin ; Alt ganyan 1.50

335 Goias-Bahia

Ev sahibi bu maçı kazanıp ilerleyen maçlarda düşme korkusu yaşamamak isteyecektir bu nedenle de eksikleri olan rakibini yenmesi muhtemel sonuç olur.

tahmin ; 1 ganyan 1.55

Toplam kazanç ; 1'e 14,8
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk