Ana Sayfa » , , » Spy X 16 Ekim 2013 6'lı ganyan tahminleri

Spy X 16 Ekim 2013 6'lı ganyan tahminleri

16.10.2013 çarşamba altılı günü
16.10.2013 çarşamba altılı günü

16 ekim 2013 İstanbul 6'lı ganyan tahminleri

 1.ayak: Formda olan BEYAZ BULUT (2) yarıştaki ilk şans verilebilecek isimdir. TEAR DROP (6) en yakın takipçisi olacaktır. BAHRİ (1) ve BALKÖPÜĞÜ (7) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

2.ayak:Yükselen formuyla TOZAN (5) koşuda favori şans verilebilecek isimdir. İyi durumda olan YALNIZEFE (12) ciddi rakibidir. DARFUR (1) ve DARFUR (11) sürpriz şans verilebilecek isimlerdir.

3.ayak: Son koşularındaki iyi formuyla ALTINKILIÇ (10) ve AKÇABEY (9) birlikte şans verilebilecek isimlerdir. KAANKEREM (12) en yakın takipçileri olacakken; TİMURKIR (1) ihmal edilmemesi gereken isimdir.

4.ayak: Artan formuyla ASTORYA (1) koşuda favori şans verilebilecek isimdir. İyi durumda olan STEEL CAT (3) ciddi rakibi olacaktır. YARAMAZ ÇOCUK (5) ve SAVURLU (6) diğer şans verilebilecek isimlerdir.

5.ayak: Jokey avantajıyla DECOLTE (8) ve SEAWIND (4) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir. SON OF BUCKS (5) güçlü rakipleridir. PEAKPOINT (3) ihmal edilmemesi gereken isimdir.

6.ayak: Günün son koşusunda iyi form durumuyla PENTAGON FORCE (3) en şanslı isimdir. İyi durumda olan ELVIS (7) ve YARPUZLU (6) ciddi rakipleri olacaklardır. BARDO (4) sürpriz şans verilebilecek isimdir.

16 ekim 2013 Elazığ 6'lı ganyan tahminleri

1.ayak:Son startında başarılı bir üçüncülük elde etmiş olan TATGÜZELİKIZI (2) devam eden formuyla ilk şansa sahiptir. Kazandığı koşu sonrası formunu sürdüren CANİK (1) ciddi rakibi olup SELLUMA (4) sonraki ihtimaldir. HAFSA (7) sürpriz yapabilir.

2.ayak:Son koşularındaki başarılı performansıyla dikkat çeken CHAMONIX (1) devam eden formuyla ilk şansa sahiptir. İyi form durumlarını son yarışlarına da yansıtmış olan TOUR GUIDE (4) ve THUNDER CLOUD (3) ciddi rakipleri olup ekürili MISS WILLISTON (7-10) sonraki ihtimaldir.

3.ayak:Kum pistteki son koşularında başarılı neticeler elde etmiş olan DOĞANCIK (3) ve ekürili HASTAYIM (6-7) devam eden form durumlarıyla ilk şanslı isimler olup CANAHMET (2) ciddi rakipleridir. KÖKMENİNOĞLU (8) sonraki ihtimaldir.

4.ayak:İyi form durumunu son yarışlarına da yansıtmış olan hafif kilolu SİHİRİM (6) öncelikle şans verdiğimiz isim olup EYYUPBABA (3) ve HAŞMETLİ (4) ciddi rakipleridir. Artan formuyla RİKKAT (1) sonraki ihtimaldir.

5.ayak:Kum pistte start aldığı koşularda başarılı bir performans sergilemiş olan UÇARLIM (3) devam eden formuyla kazanmaya en yakın isimdir. Ekürili KAÇAR FEVZİ (2-9) ciddi rakibi olup GOBAK OĞLUYAM (1) ve DİLBER MELTEM (5) sonraki ihtimallerdir.

6.ayak:Kum pistteki son yarışlarında başarılı bir performans sergilemiş olan ekürili HAMMURABİ (5-3) ve iyi form durumuyla ekürili GIFTED AKAY (4-12) ilk şanslı isimler olup NAİFAĞA (13) ciddi rakipleridir. TOUGH GUY (8) ihmal edilmemelidir.

labels; Spy X 16 Ekim 2013 6'lı ganyan tahminleri,Spy X 16 Ekim 2013 6'lı ganyan tahmin,6'lı ganyan tahminleri

Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk