18 Ekim 2013 istanbul at yarışı tahmini

18.10.2013 istanbul yarış programı
18.10.2013 istanbul yarış programı
1.ayak;

Son koşusunu usta jokeyi Halis karataş ile 1600 çim pistte kazanan 4 numaralı Özgülen devam eden formu ile favorim.

Bursa'da kazandığı iki kum yarışından sonra İstanbul'a gelen 2 numaralı Fatmasultan ıslak çim pistte çok iyi koşacağını düşünüyorum bu nedenle de kesinlikle kuponlara yazılmalı.

Bu tarz gruplarda her zaman etkili koşacağını düşündüğüm 6 numaralı Tuş Kilidi ve keskin bir form düşüklüğü yaşayan ancak idmanlarında toparladığı izlenimleri veren 5 numaralı Merza ihmale gelmez.

2.ayak;

Günün önemli koşularından biri olan Cemal Kura koşusunda 15 numaralı PAN AMORE etkili sprinti ile bu koşuyu kazanmasını beklediğim bir safkan günün bankosu olarak öneriyorum.

Tek atamayanlar 13 numaralı Blue Beads,1 numaralı Tonya ve 3 numaralı Balçibin isimli safkanları değerlendirebilirler.

3.ayak;

Eküri avantajları ile 6 numaralı Buzdenizi,2 numaralı Mertkal,11 numaralı Alkaan ve 3 numaralı Ozican bu ayak için yeterli olacaktır diye düşünüyorum.

4.ayak;

Günün en önemli koşusu olan Haralar koşusunda kendisinden büyük beklentiler olmasına rağmen bu beklentileri karşılayamayan 5 numaralı Derhadır bu koşu ile patlamayı yapabilir.

Ben kuponumda bu safkanı tek yazacağım;bu safkanı tek atamayanlar 4 numaralı Demirdöven,6 numaralı Fazıl Ağa ve 10 numaralı Tornacı isimli safkanları değerlendirebilirler.

5.ayak;

Sevdiği pist ve mesafede 7 numaralı RED ZEYTEEN devam eden formu ile favorim.

1 numaralı Turkish Treasure ve 2 numaralı Snowango favorinin en ciddi rakipleri olurlar.

Hafif kilo avantajı ile 10 numarlaı BRAVE KNIGHT sürpriz yapabilir DİKKAT.

6.ayak;

1 numaralı Bayındırhan ağır kilosuna rağmen uygun grupta favorim.

Son koşusunu az farkla ikinci bitiren 3 numaralı Bungee Jumper ve 6 numaralı Triple Bonus ihmale gelmeyecek safkanlar.

10 numaralı The Fox yarış hayatını büyük bir sürpriz yaparak başlayabilir aman dikkat.

18 ekim 2013 cuma istanbul altılı kuponum;

1.ayak; 4,2,6,5
2.ayak; 15
3.ayak; 6,2,3,11
4.ayak; 5
5.ayak; 7,1,2,10
6.ayak; 1,3,6,10 

kupon bedeli ; 12,80
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk