17 ekim 2013 izmir at yarışı yorumları

17.10.2013 izmir yarış programı tahmin
17.10.2013 izmir yarış programı
birinci ayak;

Ağır kilosuna rağmen bu tarz gruplarda her zaman etkili olabileceğine inandığım 1 numaralı Ateş Zamanı favorim.

Son koşusunu çok rahat bir şekilde uzak farkla kazanan 4 numaralı Dağ kedisi devam eden formuyla ihmale gelmez.

5 numaralı Arzucan ve 8 numaralı Amazonas isimli safkanları da kuponlara eklemekte fayda var.

ikinci ayak;

Altılı ganyanın ikinci ayağı günün tahmini çok zor olan koşusu olarak gözüküyor bu nedenle de fazla at yazmakta fayda olacağını düşünüyorum.

Eküri avantajıyla 12 numaralı Sevdakar ve yine eküri avantajıyla 3 numaralı Yalımsoy öncelikle şans verdiğim isimler.

Kariyerinin en formda dönemlerini geçiren 8 numaralı Prensim ve ağır kilosuna rağmen 1 numaralı Şahpazlı ihmale gelmeyecek safkanlar.

Çimde başarısız koşusunun ardından yine kum pistte start alacak 13 numaralı Uçan Martı ve 5 numaralı Dönmebey de kuponlara eklemenizi önereceğim isimler.

üçüncü ayak;

1 numaralı Steel Horse,2 numaralı Sun Burn ve 3 numaralı Toprakbay arasındaki mücadele birinciyi belirleyecektir.

dördüncü ayak;

Günün en önemli koşusu olan Seklavi koşusunda son koşusundaki beşinciliği tatminkar olan 2 numaralı BAHTIŞAHANE isimli safkanın dişine göre grupta birinciliğe uzanacağı düşünüyorum ve günün bankosu olarak öneriyorum.

beşinci ayak;

2 yaşlı ingiliz atlarının katılacağı maiden mücadelede yarış tecrübesi ve koşu performansları ile 2 numaralı Dönüm Noktası ve 10 numaralı Melissa Franklin öncelikle şans verdiğim isimler.

3 numaralı Grand Sea ve 7 numaralı Cypriana daha sonraki ihtimaller.

altıncı ayak;

Son koşusunu ölçü almadığım 4 numaralı SKYFRONT sevdiği pist ve mesafede birinciliğe uzanacaktır.

Günün ikinci bankosu olarak öneriyorum.

17 ekim 2013 izmir altılı kuponum;

1.ayak; 1,4,5,8
2.ayak; 12,3,8,1,13,5
3.ayak; 1,2,3
4.ayak; 2
5.ayak; 2,10,3,7
6.ayak; 4

kupon bedeli ; 14,40 TL

labels;17 ekim 2013 izmir at yarışı yorumları,17.10 izmir at yarışı programı,17 ekim 2013 izmir at yarışı bülteni,17 ekim izmir at yarışı sonuçları
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk