Ana Sayfa » , » Lütfen Baba Mevlüt'ü harcamayın

Lütfen Baba Mevlüt'ü harcamayın

baba mevlüt

Yarış dergisinin yarışseverler ile paylaştığı haberde birçok kaliteli safkanın sakatlanma haberlerinin üstüne Baba Mevlüt'ten de kötü haberler olduğu belirtilmişti.

13 Ekim Pazar sabahı Halis Karataş ile antrenmana çıkan Baba Mevlüt usta jokeyin safkanda bir sorun hissetmesi üzerine galobunu kenter yaparak tamamlamıştı.

Yapılan kontrollerinde sorunlar çıkan Baba Mevlüt bu sabaha karşı ani kararla birkez daha antrenmana çıkarıldı ve yine kendi derecelerinin altında sorunlu bir galop yaptı.

Bir de bu olayın üstüne ilgilileri tarafından Babakuruş (G2) Koşusuna kayıt yaptırmaları yine şampiyon bir safkanın para için riske atıldığı sorularını akla getirdi.

Özellikle bu durum Halis Karataş tarafından tepkiyle karşılanırken Baba Mevlüt'e ünlü jokeyin bu yarışta binmeme olasılığı da bulunuyormuş.

Umut ediyorum ki Baba Mevlüt gibi üst düzey bir safkan riske edilmez ve sorunları giderilmeden bu yarışa katılmaz.

Daha 4 yaşında olan Baba Mevlüt'ün bir süre dinlendirikten sonra birçok yarış koşacağı ve bunlardan da başarılı ayrılacağı su götürmez bir gerçek.

Atın sahibi ve ilgililerinden ricamız böyle bir safkanı bu kadar kolay harcamasınlar.

Not ;

Baba Mevlüt yarış hayatında koştuğu 23 koşudan 14'ünü birincilikle bitirirken,8'inin ikinci,1'ini de üçüncülükle bitirerek birçok grup yarış kazandı.

Yani çoktan sahiplerini zengin etti gerek yok arkadaş hem de hiç gerek yok.


atınıza saygı duyun
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk