Ana Sayfa » , , » 17 ekim 2013 6'lı ganyan tahminleri Spy X

17 ekim 2013 6'lı ganyan tahminleri Spy X

17.10.2013 altılı ganyan programları
17.10.2013 altılı ganyan programları 

17 ekim 2013 diyarbakır altılı ganyan tahminleri

1.ayak: Devam eden formuyla ŞEKER NEJ (9) koşudaki favori şans verilebilecek isimdir. WINNER SIRCLE (10) yakın takipçisi olacaktır. SUN STROKE (4) ve SABIRLIBEY (3) diğer şans verilebilecek isimlerdir.

2.ayak: Formda olan ATEŞ ZAMANI (1) ve DAĞ KEDİSİ (4) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir. ARZUCAN (5) güçlü rakipleridir. AMAZONAS (8) sürpriz şans verilebilecek isimdir.

3.ayak: Artan formuyla PRENSİM (8) ve GÜRGÖKÇE (2) yarışta birlikte şans verilebilecek isimlerdir. HIZLITUĞRA (11) ciddi rakipleri olacaktır. Ekürisiyle SUBAŞI (4-3) ihmal edilmemesi gereken isimdir.

4.ayak: Devam eden formuyla SUN BURN (2) yarıştaki en şanslı isimdir. Ekürisiyle TOPRAKBAY (3-5) güçlü rakibi olacaktır. SAYDA (6) ve GRAND ALP (4) diğer şans verilebilecek isimlerdir.

5.ayak: Formda olan BİLGİNİNOĞLU (4) yarıştaki en şanslı isimdir. ALTINOLUK (1) en güçlü rakibidir. BİÇER (3) ve SANSAR (5) ihmal edilmemesi gereken isimlerdir.

6.ayak: İyi form durumuyla DÖNÜM NOKTASI (2) yarıştaki ilk şans verilebilecek isimdir. MELISSA FRANKLIN (10) yakın takipçisidir. HOW CAN I GO (9) ve CYPRIANA (7) sürpriz şans verilebilecek isimlerdir.

17 ekim 2013 diyarbakır altılı ganyan tahminleri

1.ayak: Formda olan BARSBAY (1) ve CANKURUŞ (10) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir. ALBEYİNKAYA (5) güçlü rakipleri olacakken; DUMANALİ (3) sürpriz şans verilebilecek isimdir.

2.ayak: Artan formuyla FOÇAGÜZELİ (3) ve ALİYE ÇEÇAN (7) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir. ROKET KIZ (5) yakın takipçileri olacakken; KAFKASHAN (4) sürpriz şanslı isimdir.

3.ayak: Yükselen formuyla COME HERE (9) koşuda favori şans verilebilecek isimdir. GEORGEOFTHEJUNGLE (5) en güçlü rakibi olacaktır. PRESIDENT ROCK (2) ve ALİŞKOÇ (11) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

4.ayak: İyi form durumuyla ALİŞKOÇ (7) ve AĞASLAN (3) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir. DERBEDER (9) en yakın takipçileri olacakken; İSMETİNOĞLU (6) ihmal edilmemesi gereken isimdir.

5.ayak: Formda olan ROJBAŞ (5) ve LIFES LONG FOR RUN (7) birlikte şans verilebilecek isimlerdir. LA LUZ (3) yükselen formuyla ciddi rakipleri olacakken; MACKHALIA (1) sürpriz şans verilebilecek isimdir.

6.ayak: Devam eden formuyla BOSSY (8) koşuda kazanmaya en yakın isimdir. FATE (5) yakın takipçisi olacaktır. SHUT UP (1) ve DIAMOND ROCK (2) ihmal edilmemesi gereken isimlerdir

Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk