19 ekim 2013 ankara at yarışı yorumları

19.10.2013 cumartesi ankara yarış programı
19.10.2013 cumartesi ankara yarış programı
birinci ayak;

2000 metre kum pistte kazandığı koşuda çok iyi gözüken 7 numaralı Kaçın Geliyor jokeyi Fuat Çakar ile bir adım önde gözüküyor.

2400 kum pistte Taycan'ın arkasında ikincilikte kalan 8 numaralı Şahdemir artan formu ve klas binicisi ile etkili bir yarış koşacaktır.

1 numaralı Tunahanbey ve 6 numaralı Efekan daha sonraki ihtimaller.

ikinci ayak;

3 numaralı VALLEY OF THE SUN bursa'da dördüncü bitirdiği yarış ile hayal kırıklığı yaşatsa da sevdiği pist ve mesafede uygun rakipleri arasında favorim.

5 numaralı Pietra son ikinciliği ile forumunda büyük gelişmeler kaydettiğini gösterdi ihmale gelmez.

2 numaralı Mayan ve 9 numaralı Yolcu Bey sürpriz ihtimali olan safkanlar.

üçüncü ayak;

Günün en önemli koşusu olan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti koşusunda her ne kadar koşu kazanma becerisi olmasa da 12 numaralı Sarılar Runner favorim.

Eğer bu safkan ikinci bitirdiği koşuları kazanabilseydi şu anda günümüzün şampiyon safkanlarından biri olarak görülüyordu.

Sürat koşusunu çok yakın farklarla üçüncü bitiren 10 numaralı CHANTALLE RUA Halis Karataş ile yarışın bir diğer favorisi durumunda.

11 numaralı IPHIGENEIA isimli safkanıda kuponlara eklemekte fayda var.

7 numaralı Smerç etkili sprinti ile bizleri geçmişe döndürebilir DİKKAT.

dördüncü ayak;

Adana'da kazandığı birincilikten sonra Ankara'ya formda gelen 2 numaralı Maskeninoğlu ve bu tarz mesafelerde her zaman iyi koşan 1 numaralı Karsavul Ateşi öncelikle şans verdiğim isimler.

3 numaralı İstanbul ve 6 numaralı Mavi Kurt rakiplerinin hatasını kollayacak isimler ihmale gelmezler.

beşinci ayak;

2 yaşlı ingiliz taylarının katılacağı maiden mücadelede öncelik son koşusunu ölçü almadığım 3 numaralı DISCERNIBLE isimli safkanda.

Eküri avantajı ile 2 numaralı CRITICAL SCORE ihmale gelmez ki (ekürisi de çok iyi bir tay)

8 numaralı Fast and Faster ise yarış tecrübesi ile fark yaratabilir.

altıncı ayak;

Son yarışının dramatik şekilde aksiyonunu tamamlamadığı anda fotoya girdiği için burun farkıyla kaybeden 1 numaralı Küçük Sedat bu koşuyu etkili sprinti ile kazanacaktır banko olarak öneriyorum.

19 ekim 2013 ankara altılı tahminim;

1.ayak; 7,8,1,6
2.ayak; 3,5,2,9
3.ayak; 12,10,11,7
4.ayak; 2,1,3,6
5.ayak; 3,2,8
6.ayak; 1

kupon bedeli; 38,40
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk