Ana Sayfa » , » 19 ekim İngiltere premier ligi iddaa tahminleri

19 ekim İngiltere premier ligi iddaa tahminleri

İngiltere premier ligi iddaa tahminleri

Kod 175 Newcastle Utd-Liverpool

Liverpool sezona iyi başladı ve bu form durumu ile her maçı kazanabilme potansiyelleri bulunuyor.Ancak Newcastle United kendi sahasında her takıma sürpriz şansı bulunan bir takım.

Bu nedenle de bu maça üst oynamak mantıklı gözüküyor.

Kod 216 Arsenal-Norwich

Arsenal son yıllardaki en etkileyici başlangıcı yaparak rakiplerine gözdağı veriyor.Norwich City ise ligde kalmak için mücadele vereceğinden bir ğuan bile mükemmel bir sonuç olacaktır.

Arsenal'in yüksek temposu maçın gollü geçeceğinin en önemli kanıtı.

Üst oynamak mantıklı bir seçenek gibi duruyor.

Kod 217 Chelsea-Cardiff

Mourinho'nun gelmesiyle beraber ivme kazanması beklenen Chelsea kazandığı maçlardaki formu ile beğenilmiyor.

Cardiff deplasmanlarda iyi kapanan bir takım ve bu deplasmandan sürpriz bir beraberlik ile dönebilirler.

02 çifte şans sürpriz kupon oynayanlara tavsiye edilebilir.

Kod 220 Stoke-West Bromwich Albion

Stoke City oyuncu kadrosunu değiştirdikten sonra yapılanma sonucu iyi futbol oynamasalarda maçın belli bölümlerinde etkililer.

Kendi sahalarında oynamanın avantajını kullanarak ligdeki en önemli rakiplerinden birini puansız yollayacaklardır.

Kod 467 Aston Villa-Totthenham

Gareth Bale'in satışı ile birlikte büyük güç kaybeden Totthenham lige nispeten iyi başladı.Aston Villa ise zor fikstürüne rağmen beklenmedeik puanlar aldı.

Totthenham'ın deplasmanlardaki vasat performansı risk alıp Aston Villa'ya direk galibiyet oynama ihtimalini ortaya çıkarıyor.

Kod 317 West Ham United-Mancester City

Deplasmanda Totthenham'ı 3-0 yenmeyi başaran West Ham ingiltere'de haftanın takımı olmayı başarmıştı.Ancak milli takım arası nedeniyle form durumlarının ne durumda olacağı bir muamma.

Mancester City ise lige iyi başlamadı ve Bayern Münih maçında çok etkisiz göründüler.

Yine de kalite yıldızları ile M.City bu maçı lehine çevirecektir.

Kod 557 C.Palace-Fulham

İki denk güçteki rakibin mücadelesinde sert ve ortada bir oyun olacağını düşünüyorum.Alt oynamak mantıklı bir seçenek olacaktır.

Risk alanlara kendi sahasında oynama avantajı ile C.Palace'ye direk 1 oynamalarını tavsiye edebilirim.


Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk