Ana Sayfa » , » Samet Erkuş jokey oldu

Samet Erkuş jokey oldu

samet erkuş
13 Ekim 2013 Pazar günü Adana hipodromunda DEEP QUEEN isimli safkanla yüzüncü yarışı kazanan Samet Erkuş jokey oldu.

Aprantiliğie başladığı 2008 yılından 2012 yılına karar çeşitli talihsizlikler nedeniyle başarılı olmayan Erkuş 2012 de yüksek performans göstermeye başladı.

2012 ve 2013 yıllarında 92 yarış kazanan Samet Erkuş çok iyi bir performans göstererek hakettiği jokeylik ünvanına kavuştu.

Samet Erkuş kariyerinde 1072 koşuda  
  • 100 birincilik     
  • 90 ikincilik
  • 98 üçüncülük
  • 109 dördüncülük
elde ederek yüzde 9'luk bir birincilik ortalaması,yüzde 36'lık da tabelaya girme ortalaması yakaladı.

Kendisine tebriklerimizi sunuyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk