Ana Sayfa » , , » Spy X 19 ekim 2013 6'lı ganyan tahminleri

Spy X 19 ekim 2013 6'lı ganyan tahminleri

19.10.2013 cumartesi 6'lı tahminlerim
19.10.2013 cumartesi 6'lı tahminlerim

19 ekim 2013 cumartesi izmir 6'lı ganyan yorumları

1.ayak;

Altılı ganyanın ilk ayağında kum pistteki son koşusunda ikinci olan YES TÜTÜN(9) gelişen formuyla kazanabilir. SABO BEY(2) ve LİDERTINAZ(4) en yakın rakipleridir. TAKASHIMA(8) sürpriz şansına sahiptir.

2.ayak:

Start aldığı son koşusunda çim pistte tabelaya giremeyen PARİSTA(4) artan formuyla favorimizdir. ESEDAYI(7) en güçlü rakibidir. ENDEKS(8) ve SONYAĞMUR(2-5-11) sonraki ihtimallerdir.

3.ayak;

Son koşusunda çim pistte dördüncü olan KIZILÖREN(3) iyi form durumu ile kazanmaya yakındır. BABA CEMİL(1), AKBEGÜM(7) ve TUĞKAN(6) sırasıyla değerlendirilebilir.

4.ayak:

Çim pistteki son koşuları başarılı geçen GÜZEL SULTAN(6) iyi form durumu ile koşunun en şanslı ismidir. SEVDALİNKA(7) ve ZENCİRBEY(3) ihmal edilmemelidir. THUNDER RIVER(2) sürpriz şansına sahiptir.

5.ayak:

Kum pistteki son koşusunda ikinci olan GOLDEN VALLEY(1) iyi form durumu ile favorimizdir. KAYRABEY(2) ve STORM HAWK(7) en yakın rakipleridir. SON OF SEA(6) sürprizde değerlendirilebilir.

6.ayak;

Günün son koşusunda çim pistteki son koşusunu kazanan SERTBOĞAÇ(6) öncelikle değerlendirilmelidir. YALÇINER(1), KAYRAHAN(11) ve CANBERKTAY(8) sırasıyla değerlendirilebilir. 


19 ekim 2013 cumartesi ankara 6'lı ganyan yorumları

1.ayak:

Altılı ganyanın ilk ayağında kum pistteki son koşusunda ikinci olan EFEKAN(6) gelişen formuyla kazanabilir. KORALAY(10) ve TUNÇOĞLU(2) en yakın rakipleridir. TUNAHANBEY(1) sürpriz şansına sahiptir.

2.ayak:

Çim pistteki son koşusunda dördüncü olan VALLEY OF THE SUN(3) artan formuyla favorimizdir. NATIVE STAR(8) en güçlü rakibidir. PIETRA(5) ve SOYLU GÜZEL(6) sonraki ihtimallerdir.

3.ayak:

Aynı pist ve mesafedeki son koşusunda ikinci olan SARILAR RUNNER(12) iyi form durumu ile favorimizdir. CHANTALLE RUA(10) ve ALWAYS PRESIDENT(1) en yakın rakipleridir. HAWK ATTACK(3) sürprizde değerlendirilebilir.

4.ayak:

Kum pistteki son koşusunda dördüncü olan MERTYUSUF(4) öncelikle değerlendirilmelidir. MASKENİN OĞLU(2) ve MAVİKURT(6) en yakın rakipleridir. KARSAVUL ATEŞİ(1) sürpriz şansına sahiptir.

5.ayak:

Yarış hayatının ilk startında çim pistte üçüncü olan CRITICAL SCORE(2-1) eküri avantajı ile favorimizdir. KING HIRO(4) en güçlü rakibidir. THE MECANIC(6-5) ve HEROGIRL(9) sonraki ihtimallerdir.

6.ayak:

Günün son koşusunda kum pistteki son koşusunda ikinci olan KÜÇÜK SEDAT(1) iyi form durumu ile favorimizdir.en yakın rakibidir. SEVDAMSIN CAN(6) ve BOZOVALI(2) sürprizde değerlendirilebilir.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk