Spy x 14 ekim 2013 6'lı ganyan tahmini

spy x 6'lı ganyan tahmini
spy x 6'lı ganyan tahmini
1.ayak:

Tabela dışı kaldığı son startını ölçü almadığımız YİĞİT HORSE (10) etkili jokeyiyle ilk şansa sahiptir. Artan formuyla ekürili GURBETKAYA (1-8) ciddi rakibi olup BULUTAĞA (7) ihmal edilmemelidir. QUEEN (3) sonraki ihtimaldir.

2.ayak:

Çim pistte start aldığı koşularda başarılı neticeler elde etmiş olan ALADAĞLI (6) devam eden formu ve etkili jokeyiyle ilk şansa sahiptir. Son yarışlarıyla dikkat çeken ÇELİKPENÇE (1) ve ekürili ÇİRKİNAĞA (3-2) ciddi rakipleri olup GENÇTAY (4) ihmal edilmemelidir.

3.ayak:

Çim pist koşularındaki başarılı performansıyla dikkat çeken AMARILLO (1) devam eden formuyla ilk şansa sahiptir. MY BITSY (4) ciddi rakibi olup MY FATHERS DREAM (5) sonraki ihtimaldir. CEM KIZI (3) sürpriz yapabilir.

4.ayak:

Çim pistteki son koşularında başarılı bir performans sergilemiş olan ONLY (1) devam eden formuyla ilk şansa sahiptir. TOLİKOPA (6) ciddi rakibi olup FAST OCEAN (2) ihmal edilmemelidir. KING ARDA (4) sonraki ihtimaldir.

5.ayak:

Çim pistteki son startında rahat bir birincilik elde etmiş olan RESCATOR (2) devam eden formu ve uyumlu jokeyiyle ilk şansa sahiptir. DIVINE RIVER (1) ciddi rakibi olup EMRES STAR (3) sonraki ihtimaldir. NESRİN SULTAN (6) sürpriz yapabilir.

6.ayak:

İyi form durumuyla son koşularında başarılı bir performans sergilemiş olan YETİŞ (5) öncelikle şans verdiğimiz isimdir. ŞAFAKHANIM (1) ciddi rakibi olup ekürili HIRÇIN TAY (8-9) ihmal edilmemelidir. ALBİNA (13) sonraki ihtimaldir.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk