Spy x 13.10.2013 pazar 6'lı ganyan tahmini

 6'lı ganyan tahminleri

13 ekim 2013 istanbul 6'lı ganyan tahminleri

1.ayak: İyi form durumuyla LA SANTA MUERTE (2) ve MİYUKİ (3) birlikte şans verilebilecek isimlerdir. COFFEE BEAN (6) yakın takipçileri olacakken; LADY DRAMALI (1) diğer şans verilebilecek isimdir.

2.ayak: Artan formuyla SUHARRY (8) ve MESERRET (11) birlikte şans verilebilecek isimlerdir. PRINCE DESTAN (7) yakın takipçileri olacakken; PRESIDENT HERO (6) ihmal edilmemesi gereken isimdir.

3.ayak;Formda durumuyla BIG APPLE (7) ve IGLOO (11) koşudaki en şanslı isimlerdir. FESTÜK (6) koşudaki güçlü rakipleri olacaktır. ACIDERELİ (10) sürpriz şanslı isimdir.

4.ayak;Formda durumuyla DOKU (4) ve HAŞMET (7) birlikte şans verilebilecek isimlerdir. VINNIE VANGO (2) yakın takipçileri olacakken; LAVOKATO (1) ihmal edilmemesi gereken isimdir.

5.ayak: Mükemmel form durumuyla KULOĞLU (6) koşuda favori şans verilebilecek isimdir. Ekürisiyle SUZİ GOLD (13-11) güçlü rakibi olacaktır. ES ES RUNNER (4) ve RAIN OVER ME (8-9) sürpriz şans verilebilecek isimlerdir.

6.ayak: İyi durumda olan RUMELİ BEYİ (4) ilk şans verilebilecek isimdir. Formda durumuyla PATRONKAYA (2) yakın takipçisi olacaktır. TORUMTAY (9) ve YESARİ (3) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

13 ekim 2013 adana 6'lı ganyan tahminleri

1 .ayak:Formda olan ABRAJ (1) ve EZGİLİ (7) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir. MARANTZ (5) yakın takipçileri olacakken; FAKİRHAN (3) sürpriz şans verilebilecek isimdir.

2.ayak:Yükselen formuyla MARA NEHRİ (5) yarışta kazanmaya en yakın isimdir. SPEED RUNNER (4) ciddi rakibi olacaktır. GOLDEN SCALE (12) ve DEEP QUEEN (2) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

3.ayak:: Devam eden formuyla dikkat çeken ENDEREFE (4) favori şans verilebilecek isimdir. Artan formuyla FATOŞCAN (1) güçlü takipçisi olacaktır. KIYAMET (2) ve BEŞİRYILDIZ (3) ihmal edilmemesi gereken isimlerdir.

4.ayak: Yükselen formuyla DISTANT RISING (2) koşudaki ilk şans verilebilecek isimdir. İyi durumda olan EMPIRE CITY (3) yakın takipçisi olacaktır. GLENDOR (4) ve GALINA (7) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

5.ayak:Artan formuyla PASTACI (8) ve SARAYCAN (1) yarışta birlikte şans verilebilecek isimlerdir. SIRRA KADEM (6) yakın takipçileridir. ELPECAN (5) sürpriz olarak şans verilebilecek isimdir.

6.ayak:Günün son koşusunda DEUX EX MACHINE (4) ve EYMENİM (10) birlikte şans verilebilecek isimlerdir. EXHAUSTED SOLDIER (2) ciddi rakipleridir. LONGCHAMP (13) ihmal edilmemesi gereken isimdir.

Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk