8 ekim 2013 salı ankara at yarışı yorumları

08.10.2013 salı bursa yarış programı
08.10.2013 salı bursa yarış programı
1.ayak;

Son koşusunda birincilik elde ederken çok diri gözüken 2 numaralı Teo the Leo Halis karataş ile sevdiği pist-mesafede favorim.

Teo the Leo nun 1 boy arkasında ikincilik elde eden 8 numaralı köylüm rövanşı almak için mücadele verecek kendine şans yaratabilir.

Çok yakın farklarla elde ettiği birincilikten sonra bir üçüncülük elde eden 6 numaralı WISH A MOON daha önce geçtiği rakiplerini yine geçebilir DİKKAT.

Her ne kadar eski günlerini aratsa da öldürücü sprintini attığında çok daha güçlü rakipleri geride bırakan kalite safkan 5 numaralı Smerç koşunun sürprizini yapabilir.

2.Ayak;

Çok daha güçlü rakiplerle mücadele ettiği koşuyu beşincilikle bitiren 1 numaralı Çetinaslan dişine göre rakiplerinin yanında fotoyu önde rahat geçmesini bekliyorum ve banko olarak öneriyorum.

3.Ayak;

1 numaralı ASLANSTAR,6 numaralı Müthiş Mia ve 4 numaralı Gölmarmara gerek idmanların gerekse de orjinleri ile bir adım öndeler bu 3 safkan bu ayak için yeterli olacaktır.

4.ayak;

Son koşusunu büyük bir sürpriz yaparak kazanan 4 numaralı HARD BABY formunu idmanlarında daha da geliştirdi bu koşuda da yine çok etkili sprinti ile söz sahibi olacaktır tek yazmanızı öneriyorum.

5.ayak;

2 numaralı Fakı Bey ve 3 numaralı Yeni Dünya arasındaki mücadele birinciyi belirleyecektir.Bu iki safkan kötü koşarsa yarışa katılan diğer bütün safkanların kazanma şansı olabileceğini düşünüyorum.

6.ayak;

Günün tahmini zor ve sürpriz çıkması muhtemel koşusu olan altılı ganyanın son ayağına fazla at yazmakta fayda var.

Benim sıralamam 2 numaralı Kızıl Kır,3 numaralı Sim Sim,5 numaralı Şanskaya,1 numaralı Hayatnur,6 numaralı Şubatınkızı,8 numaralı Gamzehanım şeklinde.

8 ekim ankara altılı kuponum;

1.ayak; 2,8,6,5
2.ayak; 1 
3.ayak; 1,6,4
4.ayak; 4
5.ayak; 2,3
6.ayak; 2,3,5,1,6,8

kupon bedeli ; 7,2 TL
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk