Ana Sayfa » , , » Spy X 10 Ekim perşembe altılı tahminleri

Spy X 10 Ekim perşembe altılı tahminleri

10 ekim izmir yorumları

10 ekim izmir yorumları

1.ayak: İyi form durumunu son startına da yansıtmış olan DÖNÜM NOKTASI (2) etkili jokeyiyle ilk şansa sahiptir. ANUŞKABAY (7) ve HASAN BABA (5) ciddi rakipleri olup BEZMİ ALEM (8) ihmal edilmemelidir.

2.ayak: Kum pistteki son koşularında başarılı neticeler elde etmiş olan SPRING RAIN (4) devam eden formuyla ilk şansa sahiptir. AIRTOUCH (3) ciddi rakibi olup ALMADOVAR (1) ve STORM HAWK (8) sonraki ihtimallerdir.

3.ayak: İlk startı öncesi başarılı bir hazırlık dönemi geçirmiş olan PANTHERA (5) ve ilk koşusunda başarılı bir ikincilik elde etmiş olan DESTAN AGA (3) birlikte şans verdiğimiz isimlerdir. DESTAN AGA (8) ciddi rakipleri olup BANDIRMA RÜZGARI (6) sonraki ihtimaldir.

4.ayak; İyi form durumunu son koşularına da yansıtmış olan OĞLUM MELİH (2) kazanmaya en yakın isimdir. KUDRETAĞA (1) ciddi rakibi olup QUEEN OF ESKİŞEHİR (5) ihmal edilmemelidir. WESTERN KID (3) sonraki ihtimaldir.

5.ayak: Çim pist koşularındaki performansıyla dikkat çeken MAVİ MELEK (6) kazanmaya en yakın isimdir. RAZYANA (3) ciddi rakibi olup ALTINYUMAK (4) ihmal edilmemelidir. BURGAZ GÜZELİ (2) sonraki ihtimaldir.

6.ayak;

Aynı mesafeli son koşularında başarılı neticeler elde etmiş olan PAYİDARBEY (4) ve tabela dışı kaldığı son koşusunu ölçü almadığımız DAĞAŞAN (1) birlikte şans verdiğimiz isimlerdir. LALE KIZIM (8) ve UÇAN MARTI (6) sonraki ihtimallerdir.

10 ekim diyarbakır yorumları

1.ayak: Altılı ganyanın ilk ayağında kum pistte start aldığı son koşuyu kazanan DERBEDER(4) öncelikle değerlendirilmelidir. SOUTH CENTER(10), SMALL HALO(3) ve MEHMET AĞA(9) sırasıyla değerlendirilebilir.

2.ayak: Kum pistteki son koşusunu kazanan ERTEKİN(11-6) iyi form durumu ile favorimizdir. ÇETİNBEY(5) ve CANKURUŞ(7) en yakın rakipleridir. ŞENGÜLCAN(10) sürprizde değerlendirilebilir.

3.ayak;Kum pistte start aldığı son koşusunda ikinci olan DUMANALİ(3) gelişen formuyla kazanabilir. NAZLIGÜL(7) ve AKILŞAH(2) en yakın rakipleridir. RUHUGÜL(10) sürpriz şansına sahiptir.

4.ayak: Son koşusunu kum pistte kazanan VEZİRKÖPRÜ(3) iyi form durumu ile koşunun en şanslı ismidir. SİNANIM(8), BABA TAYLAN(1) ve DESERT WIND(2) sırasıyla değerlendirilebilir.

5.ayak: Kum pistteki son koşusunda üçüncü olan BALERİNA(6) artan formuyla favorimizdir. WANGO LINE(5) ve ALWAYS DELFINA(1) en yakın rakipleridir. COME HERE(7) sürpriz şansına sahiptir.

6.ayak: Günün son koşusunda kum pistteki son iki koşusunu kazanan MİRAYBATUR(7) iyi form durumu ile favorimizdir. DİDİMOĞLU(1) en güçlü rakibidir. GEÇİT VERMEZ(11-14) ve CEYAR(2-10) sonraki ihtimallerdir.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk