9 ekim 2013 elazığ at yarışı yorumları

9 ekim elazığ yarış programı 2013 çarşamba
9 ekim elazığ yarış programı
1.ayak;

Elazığ'ın başarılı safkanları 1 numaralı aktaşoğlu ve 2 numaralı Taşer ağır kilolardan etkilenmezlerse yarış bu iki safkan arasında geçer.

Eksik koşarlarsa son koşusu ölçü olmayan 5 numaralı Kandemir ve 4 numaralı İncirlikaya devreye girebilirler.

2.ayak;

2 birincilik elde ettikten sonra Diyarbakır pistinde koştuğu son yarışta yedinci olan ve sevdiği elazığ pistine geri dönen 2 numaralı EXCALIBUR favorim.

6 numaralı arka arkaya tabela yaptığı koşularda çok iyi gözüktü bu yarışta da Hulin iddialı olacaktır.

4 numaralı Altınkaya ve 10 numaralı Yıkıla Yıkıla olmadan kupon doldurmayın.

3.ayak;

2400 kum pistte birincilik,2000 kum da birincilik,1900 kum da ikincilik elde eden Elazığ kum pistini çok seven 3 numaralı PANTER devam eden formu ile bir aksilik ya da engelleme olmazsa koşuyu kazanacaktır BANKO.

4.ayak;

3 yaşlı dişi arap atlarının katılacağı maiden koşuda yarış performansı ve idmanları rakiplerine göre çok daha iyi olan 4 numaralı Sahaların Yıldızı favorim.

1 numaralı Ofion en ciddi rakibi olur bu iki safkan da bu ayak için yeterli olacaktır.

5.ayak;

Son koşusunu uzak farkla kazanırken çok kaliteli bir safkan olduğunu gösteren 10 numaralı SUZY PEPPER favorim.

4 numaralı BEST OF SABUR ve 1 numaralı CANDEMİRKIR en yakın rakipleri olacaktır.

8 numaralı Kış ise koşunun sürpriz ismi olabilir.

6.ayak;

2 numaralı BYE CANIM rakiplerine üstünlük kurmasını beklediğim bir safkan.

Ancak Elazığ yarışlarında her safkan her safkanı garip bir şekilde geride bırakabiliyor bu nedenle de 5 numaralı Kareas,8 numaralı Wicca ve 4 numaralı Uğur Abjar isimli safkanları da kuponlara eklemek de fayda var.

9 ekim 2013 elazığ altılı kuponum;

1.ayak; 1,2,5,3
2.ayak; 2,6,4,10
3.ayak; 3
4.ayak; 4,1
5.ayak; 10,4,1,8
6.ayak; 2,5,8,4

kupon bedeli ; 15,36 TL
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk