12 ekim 2013 Ankara at yarışı yorumları

12.10.2013 cumartesi bursa yarışları
12.10.2013 cumartesi bursa yarışları
1.ayak;

Start aldığı 5 koşuda da tabela yapma başarısı gösteren ve son koşusunda çok az farklarla yarışı üçüncü bitiren 10 numaralı Torun Callas maiden dan çıkmaya en yakın tay olarak gözüküyor.

Ben bu safkanı riske girip tek atacağım ; riske giremeyenlere ilk startından üçüncülük çıkaran 6 numaralı NEVER LOOK BACK ve 9 numaralı SEKVENS isimli safkanları önereceğim.

2.ayak;

Günün önemli koşularından biri olan Dünya Gıda Günü koşusunda 1 numaralı Çaykaşı jokeyi Erhan Yavuz ile favorim.

eksik koşması halinde 6 numaralı MERVEILLEUX devreye girebilir.

4 numaralı Arzumcan ve 5 numaralı Biotic kuponlarda olması gereken safkanlar.

3.ayak;

Son koşularında sert gruptan ekilenen 9 numaralı My Son Arda ve 4 numaralı Didyme isimli safkanlar öncelikle şans verdiğim isimler.

1 numaralı Whos Next ve 6 numaralı Golden Change devreye girmek için fırsat kollayacaklar.

Sorunlarının giderildiği söylenen 8 numaralı BIG STREAM boş koşularını birincilikle sonlandırıp bombayı patlatabilir DİKKAT.

4.ayak;

4 numaralı Gümbürgümbür iki Bursa,bir de İzmir pistlerindeki birinciliklerinde sonra şimdi de Ankara da bu seriye Halis Karataş ile devam edecektir günün ikinci bankosu olarak öneriyorm.

5.ayak;

7 numaralı LODOS RÜZGARI ve 5 numaralı FAKI BEY arasındaki mücadele birinciyi belirleyecektir diye düşünüyorum.

6.ayak;

Son ayak büyük ihtimalle sürprizle sonuçlanacak bir koşu olacaktır.Bu nedenle H yapmanızı öneriyorum.

Bütçesi uygun olmayanlarda çok at yazsınlar.

12 ekim ankara at yarışı kuponum

1.ayak; 10
2.ayak; 1,6,4,5
3.ayak; 9,4,1,6,8
4.ayak; 4
5.ayak; 7,5
6.ayak; H

kupon Bedelli ; 24 TL
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk