Ana Sayfa » , » 11-10-2013 cuma altılı ganyan tahminleri Spy X

11-10-2013 cuma altılı ganyan tahminleri Spy X

11 ekim 2013 cuma bursa yarışları tüyoları
11 ekim 2013 cuma bursa yarışları

11 ekim istanbul tahminleri spy X

1.ayak: Formda durumuyla EL GANADOR (1) ve YENİSEİ (5) birlikte şans verilebilecek isimlerdir. SUDE SULTAN (2) güçlü rakipleri olacakken; PANGO (6) sürpriz şans verilebilecek isimdir.

2.ayak:İyi durumda olan ESQUELA (3) koşudaki en şanslı isimdir. GREEN BELL (8) yakın takipçisidir. ONE OF A KIND (4) ve TILL I COLLAPSE (6) ihmal edilmemesi gereken isimlerdir.

3.ayak: Devam eden formuyla VELİ CAN KIZI (9) koşuda favori şans verilebilecek isimdir. BABÜR (3) yakın takipçisidir. BUZKAYA (4) ve TULBARKAN (8) diğer şans verilebilecek isimlerdir.

4.ayak: Jokey avantajı ve iyi durumuyla MY SECRET (5) koşuda kazanmaya en yakın isimdir. NEARLY GREEN (6) en güçlü rakibidir. COOL GIRL (2) ve ŞEKER AĞA (3) sürpriz şanslı isimlerdir.

5.ayak: Yükselen formuyla RANYA (10) koşudaki ilk şans verilebilecek isimdir. SALDIRAN (7) yakın takipçisi olacaktır. BAŞYAZAR (2) ve ESRÜZGAR (4) ihmal edilmemesi gereken isimlerdir.

6.ayak: Günün son koşusunda YOLALAN (4) ve ekürisiyle KIRMANŞAH (2-1) birlikte şans verilebilecek isimlerdir. YOL BULAN (6) yakın takipçileri olacakken; ŞAHDEMİR (13) diğer şanslı isimdir

11 ekim bursa tahminleri spy X

1.ayak: Formda durumuyla CLOSE RELATED (2) favori şans verilebilecek isimdir. İyi durumda olan SILK KAFTAN (5) yakın takipçisi olacaktır. FLAYING GIRL (11) ve OVAL PEARL (9) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

2.ayak: Artan formuyla EYE OF THE WOLF (5) koşudaki ilk şans verilebilecek isimdir. İyi durumda olan ATEŞ GIRL (10) güçlü rakibidir. FAST STEP (6) ve DILBIRİN (4) ihmal edilmemesi gereken isimlerdir.

3.ayak: Formda olan ALBURAK KIZI (3) ve ORFİA (1) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir. MUAZZEZ (6) ciddi rakipleri olacakken; BİNNAZ (8) sürpriz şans verilebilecek isimdir.

4.ayak: Mükemmel form durumuyla GREY CORAL (1) favori olarak şans verilebilecek isimdir. İyi durumda olan AÇIK BEY (6) yakın takipçisi olacaktır. DIVINE RACER (7) ve SPRING BREEZE (5) sürpriz şanslı isimlerdir.

5.ayak: Artan formuyla TÜMÖZ BEY (4) ve ALPYÜREK (7) yarışta birlikte şans verilebilecek isimlerdir. KERASUS (2) güçlü rakipleri olacakken; GÖKBAKIR (13) ihmal edilmemesi gereken isimdir.

6.ayak: İyi form durumuyla YELLOW APACHY (2) en şanslı isimdir. Formda olan HOLD AT BAY (1) yakın takipçisi olacakken; İPEK AY (4) ve FLYING DAKOTA (13) ihmal edilmemesi gereken isimlerdir

Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk