7 ekim 2013 bursa at yarışı tahminleri

1.ayak;

Son koşusunda dördüncülük elde eden 9 numaralı BLACK BROW çok küçük farklarla ikinciliği kaçırırken çok etkili gözüktü uzayan mesafede avantajına gözüküyor bu nedenle de favorim.

5 numaralı HOLY ROCK Erhan Yavuz avantajı ile favorinin en ciddi rakibi olacaktır.

3 numaralı İncelerbeyi ve 2 numaralı Doctor da kuponlarda olması gereken isimler.

2.ayak;

Küçük bir form düşüklüğü yaşasa da tabelanın etralarında geçen iki koşusundan sonra idmanlarında formunu arttırdığı gözlenen 5 numaralı Bayındırbey eküri avantajı ile favorim.

4 numaralı Adımnur ve arka arkaya iki üçüncülük elde eden 1 numaralı Çelikpençe favoriye ciddi rakip olacaklar.

2 numaralı Dorabey bu safkanların eksik koşması halinde devreye girebilir.

3.ayak;

Günün önemli koşularından biri olan Truva koşusunda yarım boy farkla son koşusunu Aslan Kral'ın arkasında ikinci bitiren 5 numaralı INTO STORM etkili sprinti ile bu koşudaki favorim.

Son iki koşusunda çok etkili gözüken ve bir birincilik bir de ikincilik elde eden 6 numaralı JAW BREAKER en yakın rakibi olacaktır.

1 numaralı ASLAN KRAL ise devam eden formu ile fotoyu önde geçip duble yapabilir.

7 numaralı Sünnetçi eküri avantajı ile daha sonraki ihtimal.

4.Ayak;

Son koşusunu İzmir Şirinyer hipodromunda koşan ve favori olarak çıktığı koşuyu 7. bitirerek büyük hayal kırıklığı yaşatan Hüsamağa sevdiği bursa pistinde kazanarak bir önceki yarışını unutturacaktır günün bankosu.

5.Ayak;

2 yaşlı ingiliz safkanlarının maiden mücadelesinde grubun tecrübeli ismi 6 numaralı Cem Kızı ve 8 numaralı My Fathers Dream öncelikle şans verdiğim isimler.

3 numaralı Oğlum Tuna ve 7 numaralı Lady Miniko devreye girmek için hata kollayacak isimler.

6.Ayak;

Grubun yarış performansı en yüksek safkanı olan 9 numaralı Kış Gülü bu koşuyu kazanması en yüksek isim.

Kötü koşarsa koşu karışacaktır ya tek atın ya da çok at yazın


Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk