11 ekim 2013 cuma istanbul at yarışı tahminleri

11.10.2013 cuma istanbul yarış programı tahmin
11.10.2013 cuma istanbul yarış programı
11 ekim 2013 cuma günü İstanbul Veliefendi hipodromunda koşulacak yarışlar 9 koşudan oluşuyor.

bu koşular saat: 16:45 de start alırken altılı ganyan da saat 18:30 da başlayacak ve birbirinden önemli mücadelelere sahne olacak.

Günün öne çıkan safkanı bana göre altılı ganyanın ilk ayağında yarış kondüsyonunu da geliştiren kalite safkan Pango.

Yavuz gülerce,Atıf Er ve Kadıköy koşuları günün en merak edilen yarışları olmaya aday

11 ekim 2013 istanbul at yarışı yorumları

1.ayak;

Gazi koşusunda ekürisine fedai koşusunda yarışı 18. bitiren uzun bir aradan sonra gördüğü koşu ile de kondüsyonunu geliştiren Pango'nun normal şartlarda rahat kazanması gerekiyor.

Bu grubun çok çok üzerinde bir safkan olduğunu düşünüyorum ve 6 numaralı PANGO'yu günün bankosu olarak öneriyorum.

Yanına at yazmak isteyenler dört gün önceki son koşusunu etkili sprinti ile ikinci bitiren 5 numaralı Yenisei isimli safkanı değerlendirebilirler.

2.ayak;

3 ve yukarı yaşlı ingiliz safkanlarının mücadelesi sürprize açık bir koşu olabilir.

Bu nedenle de sırasıyla 6 numaralı Selim Kaya faktörü ile Tıll I Collapse,formda bir dönem geçiren 8 numaralı Green Bell,Halis Karataş avantajı ile 3 numaralı Esquela,1 numaralı Deli Mavi kuponlarda olması gereken safkanlar.

5 numaralı Riri formda binicisi ile sürpriz yapabilir DİKKAT.

3.ayak;

Türk atçılığının en önemli ekürilerinden biri olan Gülercelerin unutulmaz siması Yavuz Gülerce adına düzenlenecek koşuda öncelik Cahide koşusunu sert grupta üçüncü bitiren 9 numaralı Veli Can Kızı isimli safkanda.

Bu safkanın en ciddi rakipleri 3 numaralı Babür ve 2 numaralı Alişirin Oğlu olacaktır

4 numaralı Buzkaya rakipleri eksik koşarsa devreye girip sürpriz yapabilir.

4.ayak;

Günün bir diğer önemli koşusu olan Atıf Er koşusunda 2 numaralı COOL GIRL ve 9 numaralı TEARRA isimli safkanlar öne çıkıyor.

Bu grubun üzerinde kan hatları ve yarış tecrübeleri olan ikilinin mücadelesi birinciyi belirler diye düşünüyorum daha fazla at yazmaya gerek olmadığı kanaatindeyim.

5.ayak;

3 yaşlı arap atlarının katılacağı maiden koşu da 8 numaralı Adaletkaya yarış tecrübesi ve kalitesiyle rakiplerinin bir adım önünde gözüküyor.

7 numaralı Saldıran,10 numaralı Ranya,11 numaralı Win kız Win ve 6 numaralı Kipoğlu isimli safkanlarda fotoyu önde geçebilecek kaliteye sahipler.

Ayrım yapmadan kuponlara işaretleme de fayda var.

6.ayak;

Altılı ganyanın son ayağında İstanbul'un en önemli semtlerinden biri olan Kadıköy koşusu koşulacak.

Son yılların en güzel ve heyecan verici koşusunda yarışı fotoda üçüncü bitiren 1 numaralı Bayhan ekürisi kalite safkan 2 numaralı Kırmanşah ile birlikte favorim.

Yarışa eküri olarak katılan diğer safkanlar Kubilay(12) ve Almaata(3) kazanma şansı bir hayli fazla safkanlar.

7 numaralı Taycan,6 numaralı Yolbulan,4 numaralı Yolalan isimli safkanları da yazıp rahat bir yarış izleyebilirsiniz.

11 ekim istanbul altılı kuponum;

1.ayak; 6
2.ayak; 6,8,3,1,5
3.ayak; 9,3,2,4
4.ayak; 2,9
5.ayak; 8,7,10,11,6
6.ayak; 1,12,7,6,4

Kupon bedeli ; 50 TL
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk