Ana Sayfa » , » 09.10.2013 çarşamba altılı ganyan tahmini Spy X

09.10.2013 çarşamba altılı ganyan tahmini Spy X

spy x altılı yorumları

 9 ekim 2013 istanbul tüyoları

1.ayak;

Altılı ganyanın ilk ayağında çim pistteki son koşusunda ikinci olan IRON GIRL(3) öncelikle değerlendirilmelidir. WINŞAH(10) ihmal edilmemelidir. BENİM ZAMANIM(1) ve DALIA(2) sonraki ihtimallerdir.

2.ayak;

Son koşusunda çim pistte ikinci olan KASAP(6) gelişen formuyla kazanabilir. HUYSUZ(2) ve AKGİRAY(5) en yakın rakipleridir. CAMUZAĞA(3) sürpriz şansına sahiptir.

3.ayak;

Aynı pist ve mesafedeki son koşusunu kazanan BRENO(5) iyi form durumu ile favorimizdir. HAYRİ BABA(2-4) ve AIR BORN(3) en yakın rakipleridir. EMİRŞAH(6) sürprizde değerlendirilebilir.

4.ayak;

Son koşularında iyi performans sergileyen GELİBOLU(3) devam eden formuyla koşunun en şanslı ismidir. KIBRISLI(7) ve GEZEROĞLU(4) ihmal edilmemelidir. RAST(5) sürprizde değerlendirilebilir.

5.ayak;

Çim pistteki son koşusunda ikinci olan BAKKIZ(4) iyi form durumu ile kazanmaya yakındır. TAHİRE(3) en ciddi rakibidir. HAYMAANA(9) ve BAHTIŞAHANE(1) sonraki ihtimallerdir.

6.ayak;

Gecenin son koşusunda kum pistte start aldığı son koşuyu kazanan NILSU(11) iyi form durumu ile favorimizdir. MARAVILLA(2) ve AYELLA(1) en yakın rakipleridir. SİHİRLİ(13) sürpriz şansına sahiptir.

9 ekim 2013 elazığ tüyoları

birinci ayak;

Altılı ganyanın ilk ayağında kum pistteki son koşusunda ikinci olan AKTAŞOĞLU(1) iyi form durumu ile favorimizdir. TAŞER(2) en güçlü rakibidir. KANDEMİR(5) ve CANAHMET(3) sonraki ihtimallerdir.

ikinci ayak;

Aynı pist ve mesafedeki son koşusunu kazanan ABJAR ACADEMY(3) devam eden formuyla koşunun en şanslı ismidir. ALTINKAYA(4) ve YIKILA YIKILA(10) ihmal edilmemelidir. BEST TANGO(1) sürpriz şansına sahiptir.

üçüncü ayak;

Kum pistteki son iki koşusunu kazanan PANTER(3) iyi form durumu ile favorimizdir. KESENAĞA(1) en güçlü rakibidir. DOĞANCIK(8) ve HASTAYIM(9-4) sonraki ihtimallerdir.

dördüncü ayak;

Son koşusunda kum pistte üçüncü olan SAHALARIN YILDIZI(4) artan formuyla favorimizdir. OFİON(1) ve PERİNUR(3) en yakın rakipleridir. ŞEBABNUR(5) sürpriz şansına sahiptir.

beşinci ayak;

Kum pistteki son koşusunu kazanan CANDEMİRKIR(1) iyi form durumu ile favorimizdir. KARA GÖZLÜM(6) en güçlü rakibidir. SUZY PEPPER(10) ve KÜÇÜK MURAT(7) sonraki ihtimallerdir.

altıncı ayak;

Günün son koşusunda kum pistte start aldığı son koşusunda ikinci olan BYE CANIM(2) öncelikle değerlendirilmelidir. KAREAS(5) ve BOSSY(12) ihmal edilmemelidir. UĞUR ABJAR(4) sürpriz şansına sahiptir.

Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk