10 ekim 2013 izmir at yarışı tüyoları

10.10.2013 perşembe izmir altılı programı
10.10.2013 perşembe izmir altılı programı
10 ekim 2013 perşembe günü izmir şirinyer hipodromunda koşulacak yarış programı 9 koşudan oluşuyor.Bu koşular saat 16:45 de başlayacak.

10 ekim izmir altısılısı ise saat "18:30 da 4.koşudan" başlayacak.

İzmir altılı yorumları 10 ekim

1.ayak;

3 numaralı Destan Ağa yarış hayatının ilk koşusunda ikinci bitirerek dikkat çekti.

Her ne kadar yarışı uzak farkla kaybetse de yarış hayatının ilk koşusundan ikincilik çıkarmak başarılı bir sonuç bu nedenle de arta yarış tecrübesi ile favorim.

Yarış hayatının ilk koşusuna çıkacak olan ve hazırlıkları ile dikkat çeken 5 numaralı PANTHERA Ahmet Çelik faktörü ile favorinin en sert rakibi olacaktır.

6 numaralı Bandırma Rüzgarı ve 1 numaralı Aynalıcan isimli safkanlar artan yarış tecrübeleri ile kendilerine şans yaratabilirler.

2.ayak;

2 numaralı Oğlum Melih bu grubun çok üstünde güç ve kaliteye sahip bir safkan.bu koşuyu rahat kazanmasını bekliyorum ve banko olarak öneriyorum.

3.ayak;

Yarış hayatına fırtına gibi bir giriş yapan ve koştuğu 3 koşudan iki ikincilik bir de birincilik çıkaran 6 numaralı Mavi Melek yine etkili koşacaktır.

7 numaralı Pamuk abla artan form durumu ile kendine şans yaratabilir.

3 numaralı Razyana ve 5 numaralı Hayalgibi daha sonraki ihtimaller.

1 numaralı Ayçiçek isimli safkanın sorunları giderilmiş etkili bir performans sergileyebilir DİKKAT.

4.ayak;

Günün en önemli koşusu olan Agora koşusunda 4 numaralı Payidarbey bilinen güç ve kalitesiyle favorim.

Ancak bu safkan etkili koşmasına rağmen birincilik elde etmede ki başarızlığı nedeniyle 6 numaralı Uçan Martı ve 10 numaralı Parista da kuponlarda olması gereken safkanlar.

1 numaralı Dağaşan sürpriz de değerlendirilecek bir isim.

5.ayak;

2 yaşlı ingiliz safkanlarının maiden mücadelesinde 7 numaralı SKYLANDER'ın kilo avantajını iyi değerlendirerek bu koşuyu kazanmasını bekliyorum ve günün ikinci bankosu olarak öneriyorum

6.ayak;

Son koşusunda kısa mesafeden etkilenen 17 numaralı WEST WIND sevdiği pist ve mesafede öncelikli şansa sahip isim.

5 numaralı Gold One ağır kilodan etkilenmezse iyi bir performans sergileyecektir ihmale gelmez.

1 numaralı Son of Sea,3 numaralı Nos ve 15 numaralı Royal Cat kuponlarda kesinlikle olması gereken safkanlar.

10 ekim 2013 perşembe altılı kuponum;

1.ayak; 3,5,6,1
2.ayak; 2
3.ayak; 6,7,3,5,1
4.ayak; 4,6,10,1
5.ayak; 7
6.ayak; 17,5,1,3,15

kupon bedeli ; 20 TL
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk