Ana Sayfa » , , » Spy X 20 Eylül 2013 Cuma Bursa Tahmini

Spy X 20 Eylül 2013 Cuma Bursa Tahmini

spy x bursa
spy x
1.Ayak;

10 numaralı Coşartay form durumu ve fit görüntüsü ile bu koşudaki favorim.En yakın rakibi 3 numaralı Korbatur ve 7 numaralı Cuci olurlar.

9 numaralu Karelim ve 1 numaralı Denizeri daha sonraki ihtimaller.

2.Ayak;

2 numaralı Dumyat idmanlarında derecelerinde iyi gözüktü bu nedenle favorim.8 numaralı Tinno ve 13 numaralı Gold Hammer en sert rakipleri olur.

5 numaralı Secrd Story ve 1 numaralı Albitay daha sonraki ihtimaller.

3.Ayak;

2 numaralı İlkayhan,5 numaralı Hilvan Güzeli,8 numaralı güne Bakış ve 12 numaralı Cihangirhan bu ayak için yeterli olacaktır.

4.Ayak;

1 numaralı Aydemirhan eski formunu yakalamış gözüküyor kalitesiyle favorim.

7 numaralı Transitioon en ciddi rakibi olacaktır.

4 numaralı Last Poet sürprizde değerlendirilebilir.

5.Ayak;

5 numaralı Sönmez Stars duyduğum kadarıyla çok formda deyim yerindeyse tırnağının ucundaymış.Tek olur diyen arkadaşların hatırına yanına at yazmayacağım.

6.Ayak;

5 numaralı Korkut Bora,4 numaralı Karapınarlı,8 numaralı Atlı Dereli ve 11 numaralı Kar Güzeli arasında geçmesini beklediğim bir koşu.


Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk