Ana Sayfa » , , » Eski aprantiden 19.08.2013 İzmir altılı tüyoları

Eski aprantiden 19.08.2013 İzmir altılı tüyoları

aprantimiz
aprantiden yarış tahminleri
1.Ayak;

8 numaralı Wolfram idmanlarındaki performansı ile favorim.Kulislerde 2 numaralı Destanağa konuşuluyor aman dikkat.

Hami abiler Kosova'yı tek at dediler benden iletmesi.1 numaralı Demirağa için bombayı patlatır diyorlar ben işin içinden çıkamadım siz bu söylediklerimi değerlendirin.

2.Ayak;

Kime sorduysam 9 numaralı Payidarbey'den başka birşey duyamadım.Herkes bu atın yarışı rahat kazanacağını düşünüyor ve banko diyor.

3.Ayak;

Cool Girl bu grubun çok çok üstünden bir safkan rahat kazanır diyenlerin yanında,2 numaralı Borgata,Halis abi'nin tercihi ile Bayçiftçioğlu ve Always Marju dikkat edilmesi gereken safkanlar.

4.Ayak;

Striker'ı öve öve biteremeyen bir dostum beni çok etkiledi Halis ağabey de bindiğine göre vardır bir hikmeti.

diğer yandan bora kardeşim 1 numaralı Malibu Star diyor başka birşey demiyor benden söylemesi.

5.Ayak;

Son Kalelim forumunu koruyor daha rahat kazanır dediler.;Ancak 4 numaralı Zilli Pınar pimi çekilen bomba misali patlayacak yer arıyormuş aman ha.

6.Ayak;

ŞahŞamil tek olur diyenler grubun kolaylığına ve performansına göre yorum yapıyorlar.Ancak 6 numaralı Altınkılıç idmanlarında çok canlı yarışa yansıtırsa fotoyu önde geçer.4 numaralı Kibar'ın sorunları giderilmiş ter yapabilir.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk