Spy X Bursa At Yarışı Tahminleri 16 Eylül 2013

16.09.2013 bursa tahmini spy x
1.Ayak;

Altılı ganyanın ilk ayağında çim pistteki son koşusunda dördüncü olan 8 numaralı MY PRINCESS iyi form durumu ile kazanmaya yakındır.

10 numaralı PRINCESS SEAHERO en ciddi rakibidir.1 numaralı ALMADOVAR ve 12 numaralı SUPER PIT sürprizde değerlendirilebilir.

2.Ayak;


Son koşusunda çim pistte ikinci olan 8 numaralı SAYANCA gelişen formuyla kazanabilir.

9 numaralı YETİŞ ve 3 numaralı FERZAN en yakın rakipleridir.11 numaralı ALBİNA sürpriz şansına sahiptir.

3.Ayak;

Çim pistteki son koşularında tabelada yer bulamayan 10 numaralı SERENARA artan formuyla favorimizdir. 3 numaralı TOLİKOPA ve 2 numaralı CLOSE RELATED ihmal edilmemelidir.

4 numaralı EXCELLENT ROCK sürprizde değerlendirilebilir.

4.Ayak;

Son koşularında iyi performans sergileyen 5 numaralı İPEK SU devam eden formuyla koşunun en şanslı ismidir. 2 numaralı HÜSAM AĞA ihmal edilmemelidir.

4 numaralı STAR CAT ve 6 numaralı PANİKLİ sonraki ihtimallerdir.

5.Ayak;

Çim pistteki son koşusunda ikinci olan 2 numaralı BAYINDIRBEY iyi form durumu ile favorim.

4 numaralı AYÇİÇEK ve 8 numaralı ALADAĞLI en yakın rakipleridir.

11 numaralı HAYDARBEY sürpriz şansına sahiptir.

6.Ayak;

Günün son koşusunda çim pistte start aldığı son koşusunda üçüncü olan10 numaralı ABSOLUTE STAR öncelikle değerlendirilmelidir.

5 numaralı KOÇEFE en güçlü rakibidir. 4 numaralı GRAND SÖNMEZ ve 4 numaralı JASMIN GIRL sonraki ihtimallerdir.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk